Dijiturk alınır mı?

T A L O

Decipat
Makaleler
1
Çok yakın zamanda Digitürk alacağım aranızda kullanan ve memnun olan var mı? Maç için alacağım.

Digitürk var olduğundan beri kullanıyoruz ama almamızın asıl nedeni maçları izlemek onun dışında bize göre bi numarası yok. Maç izleyeceksen al keyfine bak.

15 yıllık müşteriyiz, alınmaz. İptal edeceğim. Araplara 5 kuruş daha kazandırmak istemiyorum.

Çöp alınmaz kullanmıyorum ama kullananlar şikayetçi

Digitürk var olduğundan beri kullanıyoruz ama almamızın asıl nedeni maçları izlemek onun dışında bize göre bir numarası yok. Maç izleyeceksen al keyfine bak.

Maç kalitesi nasıl donma kasma vs var mı?

Maçlar dışında hiçbir albenisi yok. Zaten dizidir filmdir birçok platform var Netflix vesaire gibi. Sıkı bir spor severseniz o zaman düşünülebilir.

Dizi film için düşünmüyorum neflix Disney vs var maç için düşünüyoruz tod a baktım ama kaçak yayın gibi geriden geldiği çok alasım yok.

Maç kalitesi nasıl donma kasma vs var mı?

Dizi film için düşünmüyorum neflix Disney vs var maç için düşünüyoruz tod a baktım ama kaçak yayın gibi geriden geldiği çok alasım yok.
En önde geleni uydu yayını sonra Tod yayını sonra Digitürk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…