N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 14 Temmuz 2020 #21 Lemi Galip dedi: @Nicksizsahis Ürünü zamanında, QP'den yurtdışı fiyatına almıştım. Şu an ne alemde bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Stoklara gelmesini bekliyorum. Ekran kartı fanlarını nasıl rgb yaparım? AlgoritMa dedi: Virüs kalmıyor o kargolarda. DSÖ'nün açıklaması mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://www.facebook.com/ Genişletmek için tıkla... Lakin başka bir sorun var buraya kargo gelmiyor .
Lemi Galip dedi: @Nicksizsahis Ürünü zamanında, QP'den yurtdışı fiyatına almıştım. Şu an ne alemde bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Stoklara gelmesini bekliyorum. Ekran kartı fanlarını nasıl rgb yaparım? AlgoritMa dedi: Virüs kalmıyor o kargolarda. DSÖ'nün açıklaması mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://www.facebook.com/ Genişletmek için tıkla... Lakin başka bir sorun var buraya kargo gelmiyor .
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 15 Temmuz 2020 #22 Nicksizsahis dedi: Ekran kartı fanlarını nasıl RGB yaparım? Genişletmek için tıkla... Aldığımız marka, ekran kartınıza uyumlu RGB fan üretiyorsa, yapabilirsiniz.
Nicksizsahis dedi: Ekran kartı fanlarını nasıl RGB yaparım? Genişletmek için tıkla... Aldığımız marka, ekran kartınıza uyumlu RGB fan üretiyorsa, yapabilirsiniz.
N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 15 Temmuz 2020 #23 Lemi Galip dedi: Aldığımız marka, ekran kartınıza uyumlu RGB fan üretiyorsa, yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... MSI 5600 kullanmıyorum.
Lemi Galip dedi: Aldığımız marka, ekran kartınıza uyumlu RGB fan üretiyorsa, yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... MSI 5600 kullanmıyorum.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 15 Temmuz 2020 #24 Nicksizsahis dedi: MSI 5600 kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ona göre yok diye biliyorum.
N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 15 Temmuz 2020 #25 Lemi Galip dedi: Ona göre yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Acaba normal fanın RGB ışığını söküp fanın etrafına takıp onuda kontrolcüye bağlasam olur mu?
Lemi Galip dedi: Ona göre yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Acaba normal fanın RGB ışığını söküp fanın etrafına takıp onuda kontrolcüye bağlasam olur mu?
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 15 Temmuz 2020 #26 Uğraşmayın, RGB'nin bir etkisi olmayacak ve ürüne zarar verebilirsiniz.
N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 15 Temmuz 2020 #27 Lemi Galip dedi: Uğraşmayın, RGB'nin bir etkisi olmayacak ve ürüne zarar verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Görsellik için. Nicksizsahis dedi: Görsellik için. Genişletmek için tıkla... Dark aura fanın RGB sini ve o çerçeveyi söküp ekran akrtını takabilirmiyim ki. Yani RGB yi etrafına takıp o fanın beyaz çercevesini RGB fana taksam olur mu ki? Son düzenleme: 15 Temmuz 2020
Lemi Galip dedi: Uğraşmayın, RGB'nin bir etkisi olmayacak ve ürüne zarar verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Görsellik için. Nicksizsahis dedi: Görsellik için. Genişletmek için tıkla... Dark aura fanın RGB sini ve o çerçeveyi söküp ekran akrtını takabilirmiyim ki. Yani RGB yi etrafına takıp o fanın beyaz çercevesini RGB fana taksam olur mu ki?