Dikey ekran kartı aparatı nereden bulabilirim?

Nicksizsahis

Hectopat
Aerocool Airhawk dou kasa ve MSI 5600 XT Gaming X ekran kartı kullanmaktayım. Ekran kartını dikey konuma almak istiyorum lakin kasam da bu özellik olmadığı için aparat olarak almak durumundayım. Bildiğim yerlere baktım lakin dikey ekran kartı aparatı bulamadım. Nerden bulabilirim?

Son düzenleme:

Bu ürüne bakabilirsiniz. Yanında PCI-E uzatma kablosu gelmiyor, ayrı almalısınız.

Yurt dışından geliyormuş bu arada.

Böyle bir şey işimi görmez ki.
Bu farklı ürün kasdettiğimiz üründen değil bu süs olsun diye benim dediğim cooler master vertical gibi dik getirecek aparat.

İtopya ve QP Bilişimde vardı bir ara. Bunun haricinde Aliexpress’te tonla var nerdeyse.
Yurt dışından getirmekte sıkıntı hem mevcut durumdan hemde vergi ile kaç liraya denk gelir bilgim yok o sitede olduğu gibi olmuyor ve gelir mi gelmez mi sağlam gelir mi ürün sağlam iyi bir şey mi dandik mi bilemem ki?

Yani internette tabii çok yazan var. Şunu sipariş ettim bu geldi diye. Ben her zaman fotoğraflı kullanıcı yorumları olanlara bakıp aldım bugüne kadar. Daha bir kere bile sorun yaşamadım. Telefon kılıfından tut sırt çantasına, laptop çantasından tut kabloya kulaklığa ve birçok çeşit şey aldım. Hiç de sorun yaşamadım. Ama şu sıra vergiler arttı dediğin gibi. Onu da hesaba katarak alabilirsin anca. Ona yapacak bir şey yok malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…