safakgoksen Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 202 Yer Gaziantep 30 Ekim 2021 #1 Selamlar. Elimde deepcool matrex 70 kasa bullunmakta bu kasaya uygun Deepcool PAB 300 bu ürün birebir uyumlu ancak sanırım Türkiye'ye getirtemiyorum. Ya da bunu bir yolu yok ya da ben bilmiyorum buna uygun olarak ne kullanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2021
Selamlar. Elimde deepcool matrex 70 kasa bullunmakta bu kasaya uygun Deepcool PAB 300 bu ürün birebir uyumlu ancak sanırım Türkiye'ye getirtemiyorum. Ya da bunu bir yolu yok ya da ben bilmiyorum buna uygun olarak ne kullanabilirim?
Turok_28 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 663 30 Ekim 2021 #2 ASUS ROG-STRIX-RISER-CABLE Riser 240mm Uzatma Kablosu - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Ben bunu aldım bakalım uyacak mı kasaya uymaz ise delik delip vidalarım tavsiyem kaliteli bir şey al yoksa FPS düşüşü yaşarsın.
ASUS ROG-STRIX-RISER-CABLE Riser 240mm Uzatma Kablosu - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Ben bunu aldım bakalım uyacak mı kasaya uymaz ise delik delip vidalarım tavsiyem kaliteli bir şey al yoksa FPS düşüşü yaşarsın.
safakgoksen Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 202 Yer Gaziantep 30 Ekim 2021 #3 Turok_28 dedi: ASUS ROG-STRIX-RISER-CABLE Riser 240mm Uzatma Kablosu - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Ben bunu aldım bakalım uyacak mı kasaya uymaz ise delik delip vidalarım tavsiyem kaliteli bir şey al yoksa FPS düşüşü yaşarsın. Genişletmek için tıkla... sen sadece kablosunu almışsın kartı nereye takacaksın ?
Turok_28 dedi: ASUS ROG-STRIX-RISER-CABLE Riser 240mm Uzatma Kablosu - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Ben bunu aldım bakalım uyacak mı kasaya uymaz ise delik delip vidalarım tavsiyem kaliteli bir şey al yoksa FPS düşüşü yaşarsın. Genişletmek için tıkla... sen sadece kablosunu almışsın kartı nereye takacaksın ?
Turok_28 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 663 30 Ekim 2021 #4 safakgoksen dedi: Sen sadece kablosunu almışsın kartı nereye takacaksın? Genişletmek için tıkla... O zaman takma aparatını nereden alacaz.
safakgoksen dedi: Sen sadece kablosunu almışsın kartı nereye takacaksın? Genişletmek için tıkla... O zaman takma aparatını nereden alacaz.
safakgoksen Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 202 Yer Gaziantep 30 Ekim 2021 #5 Kasana uyumlu olan Dikey Aparat bu tarz bir ürün almalısın ürünü bilmiyorum bu arada kaliteli mi değil mi örnek olarak gönderdim.
Kasana uyumlu olan Dikey Aparat bu tarz bir ürün almalısın ürünü bilmiyorum bu arada kaliteli mi değil mi örnek olarak gönderdim.
Turok_28 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 663 30 Ekim 2021 #6 safakgoksen dedi: Kasana uyumlu olan Dikey Aparat bu tarz bir ürün almalısın ürünü bilmiyorum bu arada kaliteli mi değil mi örnek olarak gönderdim. Genişletmek için tıkla... şimdi benim kasaya baktımda takma yeri yokmuş siparişi iptal edeceğim o zaman
safakgoksen dedi: Kasana uyumlu olan Dikey Aparat bu tarz bir ürün almalısın ürünü bilmiyorum bu arada kaliteli mi değil mi örnek olarak gönderdim. Genişletmek için tıkla... şimdi benim kasaya baktımda takma yeri yokmuş siparişi iptal edeceğim o zaman