Dikey ekran kartı aparatı ve kablo önerisi

DIABLO36

Kilopat
@Asım Demir İmzanızdaki görsele ait sistem değişmediyse halen siz de ekran kartını dikey şekilde kullanıyorsunuz. H500 kasa satın almayı düşünüyorum da bu model için aparat alırsak içinde riser kablosu ile beraber geliyor mu yoksa sadece kablo alarak dikey şekilde konumlandırabiliyor muyuz? Eğer sadece kablo almak gerekse rica etsem performans kaybı olmaması adına kaliteli bir riser kablo önerirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
H500P kasada RTX2080 ile Thermaltake riser kablosu kullanıyorum. İki türlüde test ettim herhangi bir performans farkı yaşamadım.

H500P modelleri fabrika çıkışlı olarak dikey ekran kartına olanak sağlıyor değil mi? H500 sanırım fabrika çıkışlı dikey konuma olanak sağlamıyor gibi. Gerekli aparat ile arkasındaki slotları sökerek monte edilecek türden gibi geliyor bana. CoolerMaster Riser Dikey Ekran Kartı Aparatı bu ürünün içinden riser kablosu çıkıyor muydu, bilginiz var mı?

Aliexpress üzerinden 50TL'ye aldım riser kablo. 25TL'ye de dik tutma standı aldım. RX 580 ile 1FPS bile kayıp olmadan cayır cayır oynuyorum. Akşam riser kablonun ve aparatın inceleme yazısını paylaşacağım bu konuya da linkini bırakırım. 15 günde geldi kablom ve 11TL vergi ödedim. 18CM uzunluğa sahip.

H500P modelleri fabrika çıkışlı olarak dikey ekran kartına olanak sağlıyor değil mi? H500 sanırım fabrika çıkışlı dikey konuma olanak sağlamıyor gibi. Gerekli aparat ile arkasındaki slotları sökerek monte edilecek türden gibi geliyor bana. CoolerMaster Riser Dikey Ekran Kartı Aparatı bu ürünün içinden riser kablosu çıkıyor muydu, bilginiz var mı?

Riser kablosu mevcut ancak ben çok problem yaşadım,

Sinerji Bilgisayar'a mail atmıştım ve söylediğiniz gibi ürünün içinden riser kablo da çıkıyormuş.
Riser kablosu mevcut ancak ben çok problem yaşadım,
Ne gibi sorunlar yaşamıştınız?
Aliexpress üzerinden 50TL'ye aldım riser kablo. 25TL'ye de dik tutma standı aldım. RX 580 ile 1FPS bile kayıp olmadan cayır cayır oynuyorum. Akşam riser kablonun ve aparatın inceleme yazısını paylaşacağım bu konuya da linkini bırakırım. 15 günde geldi kablom ve 11TL vergi ödedim. 18CM uzunluğa sahip.
Riser kablonun kaliteli olması lazım ama ucuza kaçarsak performanstan ödün verirse canımızı sıkabilir :) O yüzden temkinli yaklaşıyorum o konuya. Rica etsem satın aldığınız ürünlerin linkini bırakabilir misiniz?

Sinerji Bilgisayar'a mail atmıştım ve söylediğiniz gibi ürünün içinden riser kablo da çıkıyormuş.

Ne gibi sorunlar yaşamıştınız?

Riser kablonun kaliteli olması lazım ama ucuza kaçarsak performanstan ödün verirse canımızı sıkabilir :) O yüzden temkinli yaklaşıyorum o konuya. Rica etsem satın aldığınız ürünlerin linkini bırakabilir misiniz?
Aldığım ürün satıştan kalkmış. Ama ben hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Yaklaşık 1 ay oldu cayır cayır çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı