Dikey ekran kartı için kasa önerisi

Enesf27

Hectopat
Daha fazla  
Dikey ekran kartı için uyumlu kasa önerebilir misiniz? Görseldeki gibi genellikle bakıyorum ve riser kablo.

Hocam bunu bende ilk başta almayı düşündüm ama fanların üstüne geliyor sorun olmaz mı?

Hocam bunu bende ilk başta almayı düşündüm ama fanların üstüne geliyor sorun olmaz mı?

Sanmam hocam ekran kartının attığı sıcağı o aşağıdan dışarı atar. Yandakilerin içeri aldığını da ekran kartı alır. Soğutma olarak güzel kasadır.

Sanmam hocam ekran kartının attığı sıcağı o aşağıdan dışarı atar. Yandakilerin içeri aldığını da ekran kartı alır. Soğutma olarak güzel kasadır.

Dediğiniz şekilde evet ama fanları içe hava verecek şekilde dönük katarsam güzel sirkülasyon olur gelen hava kartı serin tutar ama fanların dönüşüne engel olur diye düşünüyorum.

Yok hocam hiç anladığım bir şey değil.

Teşekkürler hocam öneriniz için.

Ters takarsanız görünümü bozar ama karar sizin. İçeri alırsa sadece egzoz fanı dışarı atar yine denemek lazım fakat sıcaklık konusunda sıkıntı çekeceğinizi düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…