Dikey ekran kartı takma için gerekli parçalar nelerdir?

Herolog

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim kasam gameforce X-mesh, anakartım Gigabyte B660M DS3H, ekran kartım ise ASUS Cerberus GTX 1050 Ti.
Ekran kartımı kasamda dikey konumlandırmak istiyorum fakat hangi parça uyar hangi parça uymaz tam çözemedim. Şimdi bir kablo lazım o tamam. Ama bu holder midir nedir her videoda farklı tip bir parça var. Ben en ucuz olacak şekilde alacağım çok para veremem. Şu attığım 2 linke bakabilir misiniz? Kablo var tamam o kablo uyar galiba. Ama o parça kasama acaba uyar mı ve uydu diyelim peki yeterli olacak mı başka bir parça daha gerekir mi?

Kablo: https://www.hepsiburada.com/alfais-...er-kart-cevirici-donusturucu-p-HBCV000015F2WK
Aparat: Katasarım Dikey Ekran Kartı Takma Aparatı Fiyatı, Yorumları - Trendyol ( yorumlarda fotoğrafı var )

Eğer derseniz ki o demir parçası yeterli değil şu atacağım linktekine bakar mısınız? O uyumlu ve yeterli olur mu acaba kablo ile tek başına?

( Daha önce ekran kartı konusunda açtım fakat cevap alamadım. Eğer yanlış başlıkta açıyorsam doğrusuna taşırsanız sevinirim. )

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı