Dikey olabilen bir yan monitor almak istiyorum, sadece dikey ozelligi olsa yatay olamasa oda olur, 60Hz 5ms alacağım yanda video izlemek Discord'da mesajlara anlik bakip cevap verebilmek icin istiyorum ucuza bir oneriniz var midir? 2. el de baktim ama Param Güvende ile yok oldugum sehirdede cok az satici vardi ve istedigim turden değildi.
2500 falan yeni sistem dizecegim 165Hz ana monitor alacağım bir de yanda durmasi icin 60 Hz bir monitor, siradan 60Hz bir şey alıp onu dikey olarak kullanabilir miyim? Ayri olarak falan çıkıyor ise ayakligi baska bir tutucu alip dikey yapabilir miyim onu?
En ucuz HP 7UZ36AA 21.5" 5 ms Full HD Pivot IPS Led Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP 7UZ36AA 21.5" 5 ms Full HD Pivot IPS Led Monitör özelliklerini incele, 3.192,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz HP 7UZ36AA 21.5" 5 ms Full HD Pivot IPS Led Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP 7UZ36AA 21.5" 5 ms Full HD Pivot IPS Led Monitör özelliklerini incele, 3.192,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bunu alabilirim galiba ama sordugum sorunun cevabı ne? 1500'e 1600'e 60Hz 5 ms normal monitor alip bir de harici tutucu alip daha ucuza getiremez miyiz Windows'un ayarlarindan monitoru dikey sekline gosterip.
Bunu alabilirim galiba ama sordugum sorunun cevabı ne? 1500'e 1600'e 60Hz 5 ms normal monitor alip bir de harici tutucu alip daha ucuza getiremez miyiz Windows'un ayarlarindan monitoru dikey sekline gosterip.