Çözüldü Dikiş aldırmak acı verir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

e_emirhann

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8GB RAM
AMD RADEON R7 200 SERİES
1TB HAFIZA
İ5 3570
Hocalarım, yakın zamanda ameliyat oldum kafamdan ilk defa ve daha zaman var ama dikişleri aldırmak kaldı geriye. İlk defa böyle şeyler yaşadığım/yaşayacağım için biraz tedirginim açıkçası. Dikişleri aldırma işlemi nasıl geçiyor? Ağrılı mı, acı verir mi? Aydınlatırsanız sevinirim.

Çözüm
Eğer yara iyileştiyse acımaz. Çektiklerinde direkt gelir. En kötü ihtimal biraz cızlar.
Eğer yara iyileştiyse acımaz. Çektiklerinde direkt gelir. En kötü ihtimal biraz cızlar.

Hocam zaten deri ameliyati benimki yani iç taraflar değil. Bir de 13-14 gün sonra aldiracağım. İyileşir umarım. Ameliyattan bu kadar korkmamistim

Hocam zaten deri ameliyati benimki yani iç taraflar değil. Bir de 13-14 gün sonra aldiracağım. İyileşir umarım. Ameliyattan bu kadar korkmamistim

Benimki de derideydi. Sadece alt dikiş yamuk atılmıştı ondan sıkıştırmıştı derimi biraz acıyordu normalde de. Alırken orası cızladı ve az kan gördüm. Kalanı dümdüz çıktı gitti.

Kısaca çok sancılı değilse içim rahat olur hocam.

Kısaca çok sancılı değilse içim rahat olur hocam.

Hayır tabii ki öyle bir şey yok. 20'liklerimin dikişlerini de derimin dikişlerini de rahat aldırdım yani. Acı falan sancı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…