Dikiş atılan yer açılırsa ne olur?

Tr_Emre80

Hectopat
Merhaba. Ben testis torsiyonu hastalığına yakalndım ve ameliyat olduktan sonra dikiş atıldı. Dikiş atıldıktan 1 hafta sonra dikiş atılan yer açıldı. Bir sıkıntı olur mu?

Doktora sormak lazım.

Merhaba. Ben testis torsiyonu hastalığına yakalndım ve ameliyat olduktan sonra dikiş atıldı. Dikiş atıldıktan 1 hafta sonra dikiş atılan yer açıldı. Bir sıkıntı olur mu?

Geçmiş olsun. Doktora görünmeniz daha iyi olur. Acil şifalar dilerim.

Dikiş yara iyileştikten sonra kendisi yavaş yavaş çıkmaya başlıyor. Ama daha 1 hafta olmuş. Doktora gitmenizi öneririm.

Geçmiş olsun. Doktora görünmeniz daha iyi olur. Acil şifalar dilerim.

Teşekkürler

Dikiş yara iyileştikten sonra kendisi yavaş yavaş çıkmaya başlıyor. Ama daha 1 hafta olmuş. Doktora gitmenizi öneririm.

Dikişler şu an erimeye başladı. Cuma günü ise kontrole gideceğim yani kötü bir şey mi açılması? Yoksa normal mi?

Teşekkürler.

Dikişler şu an erimeye başladı. Cuma günü ise kontrole gideceğim yani kötü bir şey mi açılması? Yoksa normal mi?

Dikişler açıldıysa kontrolünüzü öne almanız gerekebilir. Daha uzman birine başvurmanızı öneririm.

Normalde dikişler 10 - 15 gün arasında erir, ama siz açıldı diyorsunuz. Eriyerek açılma mı yoksa direkt açılma mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…