Dikiş, dikiş gününden önce alınır mı?

tosakiu

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim elimi geçen hafta Salı mutfakta tabak kesti. Şöyle diyeyim, tabak raftan düştü, düşen tabak refleks hareketim ile bir parçası elimi kesti. Bana dediler ki 12 gün sonra gel, dikişlerine bakarlar, aldırırsın. Diğer yere gittiğim doktorlar 10 gün rapor verdi. Yarın hastaneye gideceğim kontrole. Sizce alırlar mı yoksa 12 gün doldurmamı bekleyip doldurttuktan sonra mı alırlar?

Gecmis olsun. Iylesmesine bagli.

Merhaba. Benim elimi geçen hafta Salı mutfakta tabak kesti. Şöyle diyeyim, tabak raftan düştü, düşen tabak refleks hareketim ile bir parçası elimi kesti. Bana dediler ki 12 gün sonra gel, dikişlerine bakarlar, aldırırsın. Diğer yere gittiğim doktorlar 10 gün rapor verdi. Yarın hastaneye gideceğim kontrole. Sizce alırlar mı yoksa 12 gün doldurmamı bekleyip doldurttuktan sonra mı alırlar?
Rapor dikişinin alınmasıyla ilgili diye düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun, dikiş kesiye göre hücre yenilenmesi ortalamasına göre söylenen süredir, rapor ise bu yaranı anlayıp senin bu süre zarfında aklı selim ve sağduyulu bir insan olarak oraya zarar vermeden hareket edebileceğini anlayacağın ana süreyi kapsar.

Yenilenme/rejenerasyonun yaş, beslenme ve genetik açıdan iyiyse zaten 12'yi 10 günde halledebilirsin ancak bu demek değildir ki sen tümüyle iyileştin, kesi derinliğine göre biyoloji kitabından bakıp yenilenmesi gereken organ/hücre yapılarını inceleyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı