byngmzz Decapat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 337 Çözümler 1 17 Şubat 2021 #11 Bende de Steelseries Qck mousepad var, kirlendiği için mouse takılıyordu çok sinir bozucu bir durum CSGO'da aimi götüremiyordum elde yıkamayı denedim ama düzelmedi en sonda anneme verip çamaşır makinesinde yıkattırdım mis gibi oldu
Bende de Steelseries Qck mousepad var, kirlendiği için mouse takılıyordu çok sinir bozucu bir durum CSGO'da aimi götüremiyordum elde yıkamayı denedim ama düzelmedi en sonda anneme verip çamaşır makinesinde yıkattırdım mis gibi oldu
B Berkay_Öztürk Picopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 132 Çözümler 1 17 Şubat 2021 #12 OyunPortal TaklaKing dedi: Saç kurutma makinesiyle kurutsam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Saç kurutma makinesi uygundur.
OyunPortal TaklaKing dedi: Saç kurutma makinesiyle kurutsam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Saç kurutma makinesi uygundur.
OyunPortal TaklaKing Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 403 Çözümler 7 17 Şubat 2021 #13 Berkay_Öztürk dedi: Saç kurutma makinesi uygundur. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler.
B Berkay_Öztürk Picopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 132 Çözümler 1 17 Şubat 2021 #14 OyunPortal TaklaKing dedi: Peki teşekkürler Genişletmek için tıkla... 15-20 cm mesafeden tutmayı unutma
OyunPortal TaklaKing dedi: Peki teşekkürler Genişletmek için tıkla... 15-20 cm mesafeden tutmayı unutma
OyunPortal TaklaKing Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 403 Çözümler 7 17 Şubat 2021 #15 Berkay_Öztürk dedi: 15-20 cm mesafeden tutmayı unutma. Genişletmek için tıkla... Unutmam da deterjan sıksam sıkıntı olur mu kaymasını etkiler mi?
Berkay_Öztürk dedi: 15-20 cm mesafeden tutmayı unutma. Genişletmek için tıkla... Unutmam da deterjan sıksam sıkıntı olur mu kaymasını etkiler mi?
B Berkay_Öztürk Picopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 132 Çözümler 1 17 Şubat 2021 #16 OyunPortal TaklaKing dedi: Unutmam da deterjan sıksam sıkıntı olur mu kaymasını etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Sabun olabilir bulaşık deterjanı sıkmanı önermem
OyunPortal TaklaKing dedi: Unutmam da deterjan sıksam sıkıntı olur mu kaymasını etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Sabun olabilir bulaşık deterjanı sıkmanı önermem
OyunPortal TaklaKing Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 403 Çözümler 7 17 Şubat 2021 #17 Berkay_Öztürk dedi: Sabun olabilir bulaşık deterjanı sıkmanı önermem. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yıkadım sorun yok şu anda kullanıyorum teşekkürler.
Berkay_Öztürk dedi: Sabun olabilir bulaşık deterjanı sıkmanı önermem. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yıkadım sorun yok şu anda kullanıyorum teşekkürler.