R Rulingx Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #1 Merhaba, ben mouse pad alacağımda 40x30 düşünüyorum dikişli ve dikişsiz arasında nasıl bir fark var dikişsiz alsam kötü olur mu yoksa biraz daha para verip dikişli mi almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2023
Merhaba, ben mouse pad alacağımda 40x30 düşünüyorum dikişli ve dikişsiz arasında nasıl bir fark var dikişsiz alsam kötü olur mu yoksa biraz daha para verip dikişli mi almalıyım?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 1 Kasım 2023 #2 Dikişsiz çok kaliteli değilse sürtünmeden dolayı uç vermeye başlıyor ve üstündeki kumaş çıkabiliyor. Ondan dikişli almak daha sağlıklı.
Dikişsiz çok kaliteli değilse sürtünmeden dolayı uç vermeye başlıyor ve üstündeki kumaş çıkabiliyor. Ondan dikişli almak daha sağlıklı.
7VXC Abuser Decapat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Kasım 2023 #3 Alacağın mouse pad'e bağlı ayrıca dikişi abartılmayacak bir şekilde kullanılırsa niye çıksın.Aklında bir model var mı?
Alacağın mouse pad'e bağlı ayrıca dikişi abartılmayacak bir şekilde kullanılırsa niye çıksın.Aklında bir model var mı?
Buğra's Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 2.041 Makaleler 3 Çözümler 7 1 Kasım 2023 #4 dikişli al.