Dikkat çekici kartvizit

Arkadaşlar ben kendi çapımda fotoğraf çekiyorum. Bunu da mesleğim olarak edinmek istiyorum. Özellikle araç fotoğrafları konusunda. Bunda kararlıyım. Size şunu danışmak istiyorum. Arabası olan ve beni arabası olan başka insanlar ile tanıştırıp reklam yapabileceğim bir çevrem yok. Arabalardan kastım biraz modifiyeli, sürüden ayrılan duruşa sahip araçlar. Bu araçlar toplum içinde var ama haliyle ya trafikte görüyorum ya park halinde. İki adet kartvizite ihtiyacım var. Birisi kafelere iş teklifi yaptığımda vermek için. Bana ulaşabilecekleri bir bağlantı bırakabilmek için. Bunun ilgi çekici olmasına gerek yok. Sade düz bir tasarım olması yeterli. Bir tane de sıra dışı bir tasarıma ihtiyacım var ki araç sahibi geldiğinde "klasik reklam kartı işte" deyip atmasın. Bir sitede uygun fiyata buldum 100 adeti 20 lira. Aynı sitede örnek kart şablonu var. Temel düzeyde Photoshop biliyorum ama renk türü cmyk, mavi çizgiyi aşmayın kırmızı çizgiyi aşmayın gibi şeyler yazmışlar onları anlayamadım. Yardımcı olabilecek, daha iyi bir fikri varsa aydınlatabilecek biri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Özel kartvizit yaptırabilirsiniz. Forumda Photoshop bilen insan illaki vardır yardım edebilir.(Profesyonel Olarak.)
Arkadaşları da çok uğraştırmak istemiyorum. Basit tasarımlı bir kaç kartvizit gördüm internette. Onları kendim yapayım dedim ama bir sürü sınır koymuşlar bir şeyler falan yazıyor hiç bir şey anlamadım.

Temel düzeyde Photoshop biliyorum ama renk türü cmyk, mavi çizgiyi aşmayın kırmızı çizgiyi aşmayın gibi şeyler yazmışlar onları anlayamadım. Yardımcı olabilecek, daha iyi bir fikri varsa aydınlatabilecek biri var mı?

Mavi ya da kırmızı çizgi kesim çizgisidir. Yani şablonda o gördüğünüz yerden dışarısı kesilir, kartta gözükmez.

100 adeti 20 TL pahalı. Ben kendi dizayn ettiğim kartvizitimin 1000 adetini 20 TL'ye yaptırmıştım. Tabii ki, kullanılan kağıdın kalınlığı, ve ekstralara göre fiyat artar. Benimki parlak selefonlu en ekonomik olandı.

Görüntüyü küçültün. Y a da en iyisi bir örnek site atın, oradan bakayım hızlıca. Daha iyi fikir olur.
Hocam baskı alacağım sitenin adı
Buradan baskı alacağım .psd formatında yatay olarak şablonlar mevcut.
100 adeti 20 TL pahalı. Ben kendi dizayn ettiğim kartvizitimin 1000 adetini 20 TL'ye yaptırmıştım.
İnternetten araştırdım matbaalara gitmedim hiç. Nereden bastırdınız siz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı