90bizzat dehb hastasıyım ve ilaç kullanıyorum dehb her yaşta olabilir sadece yetişkinlerde fark etmesi daha zor çünkü "iyileşen" bir "hastalık" değil (teknik olarak hastalık değil beyin işleyişindeki bir fark) ve direk psikiyatriste gitmeni öneriririm psikologların hiçbiri ilaç veremez ve daha fazla para harcamış olursun. B2 testi yaptırabilirsin veya moxo testi yaptırabilirsin(daha iyi ama ucuz değil). Yazdıklarından ve yazma şeklinden dolayı olabilir diyorum. İlaç kullanma durumu da tamamen sana bağlı doktorla görüşmen her zaman daha iyi olacaktır senin için fakat ben kendiminkini anlatayım: Modiodal(yanlış hatırlamıyorsam) ile deneme yaptık dikkat ilaçlarının küçük kardeşi olur kendisi, sonra işe yaramadığı için Ritalin'e geçtik o işe yaradı fakat sürekli içmeyi unuttuğum için (günde 3 tane içiyordum sürekli birini içip birini unutuyordum) Concerta'ya geçtik şu anda hala devam ediyorum Concerta'ya ve tavsiye olarak devlet hastanesinden yazdırman ilaç istersen(concerta için) çünkü özelden devlet karşılamıyabiliyor ilacın fiyatını en son aldığımda da kutusu 200'dü biz de devletten yazdırdık 120 muayene verip iki kutu yazdırmıştım. Son olarak durumun varsa moxo yaptırmanı öneririm ama B2 de yeterince güvenilirdir.