Dil bilgisi zor mu?

Zorluk, kapasitene ve çalışmana göre değişir ama sadece bilgiden ibaret olan ve sana ek olarak mantığını kullandırtmayacak bir konunun zor olduğunu düşünmüyorum. Hafızan ve ezberin iyi ise ki sözel seçtiğine göre iyi olması lazım, bence çok rahat yaparsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ben sınav senemde şu oynatma listesini izleyip tekrarlar, denemeler vs. ile 39 net yapmıştım. Video sayısı gözünü korkutmasın: Hem süreleri kısa video'ların hem konudan sonra uygulamalar var hem de en sonda denemeler, soru çözümleri vs. var. Müfredat değiştiği için güncel olmayan konuları, kelimeleri görebilirsin ama değişen şeyleri de bilmen lazım. Bu yüzden seni etkilememesi gerek. Bunlar dışında da attığın kanal gibi z kuşağı diye diye z kuşağından daha şımarık davranan, her yere ışıklar takan, z kuşağına uygun ders anlattığını sanan popüler kişiler veya onlarla alakası bulunan kişiler vs. genelde iyi anlatamıyor ve bence çok fazla dikkatı dağıtıp odağı bozuyor. Tabii attığın kanala detaylı bakmadım, o yüzden bunda da genelleme geçerli mi bilemeyeceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı