Dil bölümü için kariyer devamı nasıl olmalı?

onurefe

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dil bölümü öğrencisiyim ve netlerim şu anda gayet güzel ilerliyor fakat kafamı kurcalayan birkaç soru var. Öncelikle İngilizce herkesin de gözlemleyebildiği gibi günden güne yaygınlaşıyor ve bir mühendis dahi veya bir doktor dahi kendine yetecek kadar İngilizce bilgisine sahip oluyor. Benim sizlere sorum şu yönde sizce böyle bir durumda ki ben şu an lisedeyim ve mezun olmama takribi 4-5 sene var ingilizceden devam etmek ne kadar mantıklı? Şahsi düşüncem şu yönde İngilizcem halihazırda B2 seviyelerinde üniversitede örneğin İngiliz dili ve edebiyatı okumak yerine alman dili ve edebiyatı okuyayım İngilizcemi zaten geliştirir aynı zamanda boş durmayarak yanına İspanyolca gibi 3. bir dil eklerim diye düşünüyorum ve bu patikadan ilerlediğim zaman önümün meslek anlamında çok daha açık olacağına inanıyorum. Sizlerin arasında bilen, yaşamış, aynı yollardan geçmiş ve görmüş insan varsa onlara soruyorum sizce ne yapmam en mantıklı ve beni ileride en çok finansal anlamda refaha götürecek şey olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…