K Kumpirrr Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 222 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar 10-15 ya da 20 bin sıralamayla alan kaliteli olan ayrıca üniversite yıllarımı eğlenceli ve doya doya yaşayabileceğim pahalı olmayan kısacası öğrenci için uygun uygun şehirlerden tavsiye ederseniz sevinirim bakacağım hepsine.
Arkadaşlar 10-15 ya da 20 bin sıralamayla alan kaliteli olan ayrıca üniversite yıllarımı eğlenceli ve doya doya yaşayabileceğim pahalı olmayan kısacası öğrenci için uygun uygun şehirlerden tavsiye ederseniz sevinirim bakacağım hepsine.
B Booh of Wooh Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.658 Çözümler 3 9 Kasım 2023 #2 Merhaba. Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü araştırabilirsiniz. Dilde 11.000 sıralama ile öğrenci alıyor.
Merhaba. Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü araştırabilirsiniz. Dilde 11.000 sıralama ile öğrenci alıyor.
K Kumpirrr Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 222 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #3 Booh of Wooh dedi: Merhaba. Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü araştırabilirsiniz. Dilde 11.000 sıralama ile öğrenci alıyor. Genişletmek için tıkla... Tercümanlık bölümü var mı?
Booh of Wooh dedi: Merhaba. Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü araştırabilirsiniz. Dilde 11.000 sıralama ile öğrenci alıyor. Genişletmek için tıkla... Tercümanlık bölümü var mı?
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #4 Akdeniz Üniversitesi müthiş ama Antalya inanılmaz pahalı bir yer, Alanya'da yaşıyorum.
K Kumpirrr Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 222 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #5 CBum dedi: Akdeniz Üniversitesi müthiş ama Antalya inanılmaz pahalı bir yer, Alanya'da yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz pahalıymış gerçekten ama aklımda bulunduracağım.
CBum dedi: Akdeniz Üniversitesi müthiş ama Antalya inanılmaz pahalı bir yer, Alanya'da yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz pahalıymış gerçekten ama aklımda bulunduracağım.
B Booh of Wooh Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.658 Çözümler 3 9 Kasım 2023 #6 Kumpirrr dedi: Tercümanlık bölümü var mı? Genişletmek için tıkla... Anadolu Üniversitesinde İngilizce Mütercim ve Tercümanlık bölümü mevcut değil.
Kumpirrr dedi: Tercümanlık bölümü var mı? Genişletmek için tıkla... Anadolu Üniversitesinde İngilizce Mütercim ve Tercümanlık bölümü mevcut değil.
K Kumpirrr Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 222 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #7 Booh of Wooh dedi: Anadolu üniversitesinde İngilizce mütercim ve tercümanlık bölümü mevcut değil. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bunu da düşüneceğim.
Booh of Wooh dedi: Anadolu üniversitesinde İngilizce mütercim ve tercümanlık bölümü mevcut değil. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bunu da düşüneceğim.