Dil bölümü okunur mu?

Hank J Wimbleton

Hectopat
Merhabalar. İngilizcem bayağı iyidir. İngilizce hocamda bunun farkında. Bugün okulumuzda bir dil sınıfı açılıp açılamayacağını sordum. 10-15 kişi lazımmış bunun için. Sınıfımdan 3 kişi var. Diğer 9'lardan da 9-10 kişi çıkar diye tahmin ediyorum. Açılırsa dil bölümüne gitmeyi istiyorum. Dil konusunda sıkıntım yok. Yabancı arkadaşlarımla Discord üzerinden sıkıntısız sesli iletişim kurabiliyorum. Sizce dil bölümü okunmaya değer mi?
Cevap verebilecek yok mu?

Son düzenleme:
Ben dil sinifindayim ve rezalet. Siniftan kimse telefon kullanmadan dogru duzgun cumle kuramiyor. Benim İngilizcem cok iyi, sesli ve yazili yabanci arkadaslarimla konusabiliyorum. Sinif kotu oldugu icin de hocanin kolay anlatmasi gerekiyor ve bu yuzden bana okul hiç de zevkli gelmiyor. Elime İngilizce test veriyor onlar daha yarisina gelmeden ben bitiriyorum. Okul bana hapishane gibi geliyor 26 gun devamsizligim var sinif berbat.
Ingilizcen dedigin gibi iyiyse dil sinifi acildiginda ogretmen hep bildigin seyleri anlatiyorsa acik liseye gec ve İngilizce yaninda TYT gelistirmeye bak.

Bu benim sanssizligim da olabilir ama dedigim gibi eger kolay gelirse ve yeni seyler ogrenemiyorsan gec acik liseye bak keyfine.

Hocam bu bence kötü bir şey değil. Açarım telefonu hoca diğerleriyle uğraşırken, telefonla oynarım ya da dersi dinlemem boş geçer her gün.

İngilizcen var diye dil okumaya gerek var mı? Say/EA'dan bir bölüm ilgini çekmiyor mu? Sorguya çekmiyorum, dili çok sevip ordan yürüyebilirsin.

Lisedeki dil sınıflarından aşırı ümidiniz olmasın derim, okunur fakat dil hocalarının çoğu eğitim açısından yetersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…