A Anıl Sarı Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 675 Çözümler 5 15 Şubat 2025 #1 Dil bolumunden MSÜ istiyordum fakat duyduguma gore mumkun degilmis, ben de hedeflerimi PÖH'e yönelttim, lisede dil secio PÖH olabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2024
Dil bolumunden MSÜ istiyordum fakat duyduguma gore mumkun degilmis, ben de hedeflerimi PÖH'e yönelttim, lisede dil secio PÖH olabilir miyim?
Slyrox Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.008 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #2 Anıl Sarı dedi: Dil bolumunden MSÜ istiyordum fakat duyduguma gore mumkun degilmis, ben de hedeflerimi PÖH'e yönelttim, lisede dil secio PÖH olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Anlayamadım lisede dil seçip YKS sınavından PMYO'ya mı gireceksiniz?
Anıl Sarı dedi: Dil bolumunden MSÜ istiyordum fakat duyduguma gore mumkun degilmis, ben de hedeflerimi PÖH'e yönelttim, lisede dil secio PÖH olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Anlayamadım lisede dil seçip YKS sınavından PMYO'ya mı gireceksiniz?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.065 Çözümler 28 Yer Adana 15 Şubat 2025 #3 Anıl Sarı dedi: Dil bolumunden MSÜ istiyordum fakat duyduguma gore mumkun degilmis, ben de hedeflerimi PÖH'e yönelttim, lisede dil secio PÖH olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet olabilirsiniz PMYO girip önce polis olmanız lazım.
Anıl Sarı dedi: Dil bolumunden MSÜ istiyordum fakat duyduguma gore mumkun degilmis, ben de hedeflerimi PÖH'e yönelttim, lisede dil secio PÖH olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet olabilirsiniz PMYO girip önce polis olmanız lazım.