Dil bölümünü seçmek

Hocam saatlik 10 dolar ama hangi eyalette olduğu da önemli, ve evet dediğiniz gibi Amerika başlangıç için güzel bir yer olabilir ancak bu insanı bir süreliğine çok yoruyor. Muhtemelen wat ile gittiniz keşke başka bir iş bulsaydınız.

Az önce baktım, bahsettiğiniz restoran north Carolina'da herhalde. Burada saatlik ücret 7.25 dolar yazıyor, tabii siz gittiğinizde muhtemelen daha azdı bu miktar, başlangıç için biraz talihsizlik olmuş. (ücrette bir değişiklik olmamış son 16 senede)

Ben South Dakota'da çalıştım. Bir ay kadar da Maryland'de çalışmıştım. Minimum ücretler farklı olabilir. Bir eyaletin minimum saatlik ücreti 6 dolar olabilir ancak çalıştığınız yer size 15 dolar ödüyor olabilir. Profesyonelliğinize ve anlaşmanıza göre değişir.

North carolina deme sebebim restoranın ismini arattığımda adreste north carolina yazmasıydı. Yoksa tabii ki sizin dediğiniz gibi.

Staj için gittim. Orada kalmayı düşündüm ama sonra vazgeçtim. Şuan asıl olay Kuzey ülkelerinde. Ya Ankara anlaşmasının devam eden kurallarıyla İngiltere ya da nüfus politikalarını alıma açık hale getiren Finlandiya iyi fırsatlar sunuyor.

Ya evet aslında ben de iskandinav ülkelerine gitmeyi ve orada yaşamayı düşündüm ama hem dillerini öğrenmek zor hem ülkelerde en az Türkiye kadar mülteci problemi var. Bundan dolayı Amerika'yı genç yaşta başlamak için iyi bir ülke olarak görüyorum.

IELTS 6 üzeri alan çoğu kişiye kapıları açık. İngilizce öğretmeni olarak da iş veriyorlar.

IELTS 6 üzeri alan çoğu kişiye kapıları açık. İngilizce öğretmeni olarak da iş veriyorlar.

Öyle bir durum varsa orada çalışabilirim bir süreliğine hem bu sayede de oradan vizeye başvururum işler kolaylaşır. Bilgi için teşekkürler, araştıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…