Dil bölümünün önü açık mı?

Ortam umrumda değil.
İngilizce, İspanyolca istiyorum.
@Lintos, dil sınıflarındaki insanlar daha gelişmiş oluyor. Benim düşüncemdir tamamen.
Gizli bilgi
Katılıyorum, daha az kişi olması daha iyi.

Sanırım dil seçeceğim, teşekkürler.

@theYagi, doğru seçim olur. Şimdiden hayırlı olsun.

Hocam saçma dilden kasıt?

Bu arada dil seçip ayrıyeten matematik geliştirip eşit ağırlıktan girip uluslararası ilişkiler seçilebilir. Uluslararası ilişkilerde dil önemli eşit ağırlıktan girilsede. Alanı da geniş. Fikir olabilir diye söyleyeyim dedim.

Türkiye içinde paranın belini kırmak istiyorsan önceliğin Arapça ve Rusça olsun. CV'me dil eklemek istiyorum diyorsan tabi kide global İngilizce öğrenmen iyi olur. Benim zamanım ve ayıracak param Rusça öğrenirdim. Kulak tırmalayan berbat dil ama gacılar ve turistler büyük ganimet bırakıyor.

@Lintos @333365 @shush Hocalarım selam, iyi bir düşünmenin ardından dil seçmeye karar kıldım. Ailem ile de konuştum. Yarın hocanın yanına gidip net bilgi alacağım.

Bunlar, 4. Ve 9. Sınıf arası notlarım. Sizce iyi mi?
8'de ortlamam 98.3333 imiş vay be.

@theYagi, notların iyi. Ancak okul notun iyi diye de rahata kaçma, okul notlarının çok bir şey anlam ettiğini düşünmüyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…