Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 828 Çözümler 4 20 Temmuz 2025 #1 Yabancı dil öğrenme ileride biter mi? Yapay zeka ile vs. kolayca çeviri çıkarsa dil öğrenme gereksiz bir şey olabilir mi?
Yabancı dil öğrenme ileride biter mi? Yapay zeka ile vs. kolayca çeviri çıkarsa dil öğrenme gereksiz bir şey olabilir mi?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.126 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #2 Hayır. Yurt dışında yabancıyla konuşurken "Bir saniye yapay zekaya sormam lazım" dememek için öğrenmek gerek. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2025
Hayır. Yurt dışında yabancıyla konuşurken "Bir saniye yapay zekaya sormam lazım" dememek için öğrenmek gerek.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 20 Temmuz 2025 #3 Yabancı dil her zaman için işe yarar.
yagizdutdut Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 460 Çözümler 9 20 Temmuz 2025 #4 Bir dil bir insan, kesinlikle katılmıyorum gereksiz olduğuna hayatta ne olacağı belirsiz. Lütfen herkes en azından İngilizceyi kendinizi anlatabilecek kadar öğrenin.
Bir dil bir insan, kesinlikle katılmıyorum gereksiz olduğuna hayatta ne olacağı belirsiz. Lütfen herkes en azından İngilizceyi kendinizi anlatabilecek kadar öğrenin.
lavyy123 Picopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 848 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #5 Manco dedi: Yabancı dil öğrenme ileride biter mi? Yapay zeka ile vs. kolayca çeviri çıkarsa dil öğrenme gereksiz bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Asla yabancı ülkelere gitmeyecek olsan bile gerekli, kültürdür. Kültürü boşver, dili iyi öğrenirsen daha kapsamlı düşünebilirsin.
Manco dedi: Yabancı dil öğrenme ileride biter mi? Yapay zeka ile vs. kolayca çeviri çıkarsa dil öğrenme gereksiz bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Asla yabancı ülkelere gitmeyecek olsan bile gerekli, kültürdür. Kültürü boşver, dili iyi öğrenirsen daha kapsamlı düşünebilirsin.
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 20 Temmuz 2025 #6 Yapay zeka ile gereksiz hale gelecek evet ama buna daha var.
Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 828 Çözümler 4 20 Temmuz 2025 #7 YüzbaşıJohnPrice dedi: Hayır. Yurt dışında yabancıyla konuşurken "Bir saniye yapay zekaya sormam lazım" dememek için öğrenmek gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam benim merak ettiğim yapay zekalı cihazlar çıksa duyduğunu direkt çevirse sormaya gerek kalmadan. Biraz daha gelecekten bahsediyorum.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Hayır. Yurt dışında yabancıyla konuşurken "Bir saniye yapay zekaya sormam lazım" dememek için öğrenmek gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam benim merak ettiğim yapay zekalı cihazlar çıksa duyduğunu direkt çevirse sormaya gerek kalmadan. Biraz daha gelecekten bahsediyorum.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.126 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #8 Manco dedi: Hocam benim merak ettiğim yapay zekalı cihazlar çıksa duyduğunu direkt çevirse sormaya gerek kalmadan. Biraz daha gelecekten bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Kendinden konuşmak varken neden cihazla dolaşasın? Ayrıca o cihaz paralı olacaktır, dil öğrenmek bedava. Dil bilmek avantajdır.
Manco dedi: Hocam benim merak ettiğim yapay zekalı cihazlar çıksa duyduğunu direkt çevirse sormaya gerek kalmadan. Biraz daha gelecekten bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Kendinden konuşmak varken neden cihazla dolaşasın? Ayrıca o cihaz paralı olacaktır, dil öğrenmek bedava. Dil bilmek avantajdır.
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #9 Hocam dediğiniz senaryo çok saçma bir senaryo bence. Yabancı dil öğrenilmesi tabii ki şart.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 20 Temmuz 2025 #10 Çeviriler popüler olmaya başladığı zamanda da çevirmenlere gerek kalmayacak deniyordu sözde.