Dil öğrenmek için kullandığınız program var mı?

Daha fazla  
Yarım kalan İngilizce ve almancamı C seviyesine yükseltmek istiyorum. İşe yaramaz dershane mantığındaki yerlere tonlarca para vermek istemediğim için sorbil tarzı siteleri araştırıyorum. Bu tarz siteleri kullanan var mı? Film izlemek gibi öneriler istemiyorum zaten alt yazılı izliyorum tüm dizi/filmleri.

Bunu sertifika için istiyorsan sorbil gibi sitelerin sertifikaları geçerli değil diye biliyorum. Eğer sertifika için değil de genel anlamda istiyorsan sorbil gibi sitelere para harcamak yerine YouTube üzerinden eksiklerini çalışabilirsin.

YouTube ile çok denedim yapamadım. Dikkatim çok dağılıyor YouTube'da. Sertifika da önemli benim için.

Sorbil öneren çok oldu ama bilmiyorum, Almanca gibi zibilyon kadar sözcük dağarcığı isteyen diller için Anki müthiştir Hocam. Dil öğreniminde kısas bana kalırsa kelime öğrenimidir, Anki bunu tümüyle sağlıyor. Dil bilgisi öğrenmek içinse çok bilmiyorum ama Youtube üzerinde Türkçe kaynak bulabilirsiniz. Farklı öneriler de verebilirim elbette eksiğinize ve hedefinize göre.

Duolingoyu Deneyebilirsin.

Hocam ben ileriye dönük iş hayatımda kullanabileceğim bir düzeye gelmek istiyorum.

Hocam ben ileriye dönük iş hayatımda kullanabileceğim bir düzeye gelmek istiyorum.
Hocam o zamân Anki uygulamasını kesinlikle indirin, öneririm. Almanca temelinize bir bakın, dil bilgisinde ufak ufak ilerlerken öbür yandan da sözcük öğrenin. Almanca Kolay diye bir Youtube kanalı var, gâyet iyi bir anlatım. Kolay gelsin.

Not: İş hayâtı için dilde B1-B2 düzeyinden sonra işinizle ilgili terimleri öğrenin ve o alanda Almanca videolar izleyin. İngilizce için de aynı durum geçerli ama dil bilgisinde daha kolay ilerlersiniz İngilizcede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…