Dil öğrenmek için uygulama önerisi

Makaleler
13
Daha fazla  
Merhaba. Piyasada onlarca uygulama var ama en iyisi hangisi bilmiyorum. Aklımda lingq, lingolooper, ıtalki, pimsleur, blarma, tandem ve anki var. Bir de belki Duolingo. Ama hangisi en verimlisi bilmiyorum. Yardım edin. 4. dillim olacak ve Rusça düşünüyorum.

Hocam Rusça için nasıl bir yol izlemeniz gerekli bilmiyorum ama eğer uygulama soruyorsanız Rosetta Stone önerebilirim. Üniversitede kısa bir süreliğine kullandım inceleme amaçlı. Yararlı olur mu olmaz mı bilemiyorum. Denemek lazım.

Eğer üniversite öğrencisiyseniz bazı üniversiteler öğrencilerine Rosetta Stone'u ücretsiz sunuyor.

duolingo çok iyi
Biraz araştırma yaptığımda insanların genel olarak Duolingo'dan memnun olmadığını gördüm. Neden biliyor musunuz?
Maddi durumunuz el veriyorsa Rosetta Stone olabilir.
Teşekkür ederim.
Duolingo ve Cake.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Udemy'ye biraz baktım ama dil blgisi olarak beni pek tatmin etmedi. Dil bilgisi için uygulama olarak ne önerirsiniz?
Teşekkür ederim.

Maddi durumunuz el veriyorsa rosetta stone olabilir.

Bende İngilizce öğrenmek için uygulama arıyorum sizce bu önerdiğiniz uygulama İngilizce öğrenmem için yeterli olur mu? (akıcı şekilde konuşmak istiyorum) baktığımda 3 aylık 45 Euro'ya denk geliyor. Ayrıca kısa şekilde uygulamanın içinde nelerin kapsadığını söylemeniz mümkün mü?

Direkt ChatGPT gibi yapayzekaları kullanabilirsin.

Hocam şöyle ki ben uygulamayı sadece kısa süreliğine kullandım ancak uzun süreli kullanımım olmadı. Yani faydası olur mutlaka ancak akıcı şekilde konuşma pratikle olacak bir şey. Tabii ki öncesinde dili bilmeniz gerekli. İsterseniz YouTube üzerinden nasıl kullanıldığına bakabilirsiniz ya da kullananlardan fikir edinebilirsiniz. Ayrıca sadece uygulama kullanmanıza gerek yok. Hem uygulama kullanıp hem de YouTube üzerinden ders videolarına bakabilirsiniz.

Fiyat konusuna gelince, bütçenizi bilmiyorum fakat dediğim gibi eğer üniversite öğrencisiyseniz bazı üniversitelerin anlaşması oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…