Dil seçip sayısal çalışmak

chitlembik

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RX 560
İşlemci: Ryzen 3 2200g
Anakart: MSİ A320M PRO VH-PLUS
RAM: 8 GB
Alan seçimi yapacağım ve böyle bir planım var. En iyi dersim İngilizce ama dil meslekleri hiç ilgimi çekmiyor. Sayısala kafam basmaz ama denemek istiyorum.

Bunu yapmamın sebebi eğer sayısal seçersem okul notlarımın düşük geleceğinden korkmam. Aile baskısından falan değil ama üniversite sınavındaki puanıma etki edeceği için.

Böylece hem okul notlarım yüksek olup hem AYT sınavında elimden geleni yapacağım.

Yani okulda dil göreceğim dershanede sayısal. Sizce ikisi beraber gider mi? Mantıklı bir seçim mi, yoksa direk sayısal mı seçmeliyim? Seçmek istediğim sayısal bölümü dijital oyun tasarımı bu arada.

Eşit ağırlık seç hocam sayısal kafam basmaz diye endişen varsa kesin girme ben sana canlı örnek olarak sunarım kendimi sayısal okudum eşit ağırlıktan bölüm kazandım kendim çalışıp baktım olmuyor. Dil konusuna gelecek olursak üniversite tam burslu kazanırsan herhangi bir İngilizce bölümü hazırlık sınıfını para vermeden okuyabiliyorsun ki ben İngilizceyi hazırlık sınıfında öğrendim 1 yıl boyunca sadece İngilizce öğreneceğin için daha iyi kavrarsın.

Çok zorlar hocam sizi ,yabancı dil seçince haftada ortalama 15 saat İngilizce görüyosunuz ve gerçekten zorluyor.

İstediğim bölüm EA'da değil hocam.

Çok zorlar hocam sizi, yabancı dil seçince haftada ortalama 15 saat İngilizce görüyosunuz ve gerçekten zorluyor.

İngilizcem gerçekten iyi ama ikisi birlikte zor olacağı kesin. Direkt sayısal mı seçmeliyim sizce? Okul notu çok fazla etkiliyor mu sınav puanımı?

İstediğim bölüm EA'da değil hocam.

İngilizcem gerçekten iyi ama ikisi birlikte zor olacağı kesin. Direkt sayısal mı seçmeliyim sizce? Okul notu çok fazla etkiliyor mu sınav puanı mı?

Tabi dil seçerseniz OBP yüksek kalır ama AYT matematik netiniz düşer büyük ihtimal hocam.

Son düzenleme:
Hocam ben de ayni durumdayim muhtemelen dil secicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…