Dil sınıfı açılmazsa ne olur?

lekwiny

Decapat
Daha fazla  
Lise 3 geçtim İngilizce hocam da istiyordu bende istiyorum dil sınıfı ve bizim sınıftan seçen benimle beraber 3 4 kişi olduğunu biliyorum eğer acilmazsa ne yapmam gerek? Eğer mevcut okulumda yoksa başka okullarda var mıdır çünkü dil harici bir şey istemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir şey yapamazsın. Dil sınıfı olan bir lise bulman lazım. Bulamazsan da eşit ağırlık geç, oradan hem okul puanını yüksek tutmaya çalışırken hem de dil kasman lazım.
Ama kendi sınıfından 3-4 kişi varsa diğer sınıflardan da vardır. 10 kişiye oluşunca sınıf açılır. EBA'dan sınıfına bakabilirsin kaç kişi var, güncellenmiş mi diye.

Okul değiştirmek tek çözüm. 3-4 kişi ile asla dil sınıfı açılmaz.
Tek kendi sinifimdan bildiklerim
Hiçbir şey yapamazsın. Dil sınıfı olan bir lise bulman lazım. Bulamazsan da eşit ağırlık geç, oradan hem okul puanını yüksek tutmaya çalışırken hem de dil kasman lazım.
Ama kendi sınıfından 3-4 kişi varsa diğer sınıflardan da vardır. 10 kişiye oluşunca sınıf açılır. EBA'dan sınıfına bakabilirsin kaç kişi var, güncellenmiş mi diye.
Eşit ağırlık derken genel ortalamam 55 civarı sevmediğim dersler olduğundan geçsem yeterli oluyor ama dil sevdiğimden yüksek notlar alacağıma inanıyorum da neden dil kasmam gerek ?

Tek kendi sinifimdan bildiklerim

Eşit ağırlık derken genel ortalamam 55 civarı sevmediğim dersler olduğundan geçsem yeterli oluyor ama dil sevdiğimden yüksek notlar alacağıma inanıyorum da neden dil kasmam gerek?

Çünkü sürekli olarak dil görmeyeceksiniz. Lise dil dersleri genel olarak düşük seviye. Üstüne katmaya ve pratik yapmaya çalışın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı