marshallmathersss Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 153 6 Eylül 2023 #11 ZeroTw02 dedi: Harbi mi dil alanı için mi? Genişletmek için tıkla... Evet öyle gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2023
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 6 Eylül 2023 #12 marshallmathersss dedi: Evet öyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ohh islama olan düşmanlığım kat ve kat arttı.
marshallmathersss dedi: Evet öyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ohh islama olan düşmanlığım kat ve kat arttı.
Cici kuş fıstık Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.091 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #13 marshallmathersss dedi: Bu arada felsefe ve Almanca dersi kalkmış. Yerine 2 ders kur'an-ı kerim ve 2 ders kur'an-ı Kerim'in anlam dünyası dersi gelmiş. Genişletmek için tıkla... Hayırrrrrrrrr kuran olmaz nefret ediyorum o dersten telafuzu zaten çok zor, çok yaşa Mustafa Kemal paşa bizi Latin alfabesine geçirdiğin için ama bunlar yine çöp ediyorlar.
marshallmathersss dedi: Bu arada felsefe ve Almanca dersi kalkmış. Yerine 2 ders kur'an-ı kerim ve 2 ders kur'an-ı Kerim'in anlam dünyası dersi gelmiş. Genişletmek için tıkla... Hayırrrrrrrrr kuran olmaz nefret ediyorum o dersten telafuzu zaten çok zor, çok yaşa Mustafa Kemal paşa bizi Latin alfabesine geçirdiğin için ama bunlar yine çöp ediyorlar.
marshallmathersss Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 153 6 Eylül 2023 #14 marshallmathersss dedi: Genişletmek için tıkla... Buradan kendin de bakabilirsin. Ortak ders olan Felsefe kalkmış, seçmelilerden de Almanca kalktı büyük ihtimal. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2023
marshallmathersss dedi: Genişletmek için tıkla... Buradan kendin de bakabilirsin. Ortak ders olan Felsefe kalkmış, seçmelilerden de Almanca kalktı büyük ihtimal.
marshallmathersss Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 153 6 Eylül 2023 #15 İnkılap tarihi gelmiş bu arada. Gözümden kaçırmışım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2023
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 6 Eylül 2023 #16 marshallmathersss dedi: Bu arada Felsefe ve Almanca dersi kalkmış. yerine 2 ders Kur'an-ı Kerim ve 2 ders Kur'an-ı Kerim'in Anlam Dünyası dersi gelmiş. Genişletmek için tıkla... Eğitim sistemi yeniden düzenlenirse insan kendi başına da yapar. Zorunlu tutulmaması gerekilir.
marshallmathersss dedi: Bu arada Felsefe ve Almanca dersi kalkmış. yerine 2 ders Kur'an-ı Kerim ve 2 ders Kur'an-ı Kerim'in Anlam Dünyası dersi gelmiş. Genişletmek için tıkla... Eğitim sistemi yeniden düzenlenirse insan kendi başına da yapar. Zorunlu tutulmaması gerekilir.