S semo4545 Hectopat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2015 #1 1.Dönem dil anlatım Ortalamam 38.80 idi. 2.Dönem de 51.25. Şimdi Eğer kurtarmadada geçemessem ki en az 95 almam lazım. Geçemem gibi eğer geçemezsem Sınıfta Kalır mıyım yoksa Sorumlu Olarak mı geçerim? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2015
1.Dönem dil anlatım Ortalamam 38.80 idi. 2.Dönem de 51.25. Şimdi Eğer kurtarmadada geçemessem ki en az 95 almam lazım. Geçemem gibi eğer geçemezsem Sınıfta Kalır mıyım yoksa Sorumlu Olarak mı geçerim? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum
Asdert Megapat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 203 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2015 #2 Bu dil ve anlatım dersi ile alakalı konular defalarca açıldı, yine de sana açıklayayım. 2. dönem dil ve anlatım dersi notun 70 ve üzeriyse geçersin. 2. dönem 70 değilse iki dönemin ortalaması 50 üzeriyse geçersin. Bütün derslerinin ortalaması 50 üzeriyse ve dil ve anlatımdan kalıyorsan sorumlu geçersin. Bütün derslerinin ortalaması 50 'nin altındaysa kalırsın.
Bu dil ve anlatım dersi ile alakalı konular defalarca açıldı, yine de sana açıklayayım. 2. dönem dil ve anlatım dersi notun 70 ve üzeriyse geçersin. 2. dönem 70 değilse iki dönemin ortalaması 50 üzeriyse geçersin. Bütün derslerinin ortalaması 50 üzeriyse ve dil ve anlatımdan kalıyorsan sorumlu geçersin. Bütün derslerinin ortalaması 50 'nin altındaysa kalırsın.