SuatAgaGGPRO Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 55 17 Mayıs 2025 #1 Dilciyim ve TYT Fen için ne yapmalıyım bilmiyorum. Kimya denedim fakat çok fazla ezber vardı, şu aralar biyolojiye başladım. Sizce ne yapmalıyım, kitap falan alınır mı? Yoksa sadece konu anlatımları yeter mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2025
Dilciyim ve TYT Fen için ne yapmalıyım bilmiyorum. Kimya denedim fakat çok fazla ezber vardı, şu aralar biyolojiye başladım. Sizce ne yapmalıyım, kitap falan alınır mı? Yoksa sadece konu anlatımları yeter mi?
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.502 Makaleler 3 Çözümler 5 17 Mayıs 2025 #2 Kimya ezber geldiyse hiç biyolojiye bulaşma. Fizik ve kimya bak
SuatAgaGGPRO Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 55 17 Mayıs 2025 #3 metin2oynuyorum dedi: Kimya ezber geldiyse hiç biyolojiye bulaşma. Fizik ve kimya bak Genişletmek için tıkla... hocam tek ezberden değil sıkıcı baya ama biyolojiden zevk alıyorum o yüzden
metin2oynuyorum dedi: Kimya ezber geldiyse hiç biyolojiye bulaşma. Fizik ve kimya bak Genişletmek için tıkla... hocam tek ezberden değil sıkıcı baya ama biyolojiden zevk alıyorum o yüzden