Turizm rehberliğini yazmanızı tavsiye etmem çünkü diploma olmadan da gerekli sınavları vererek turizm rehberliği yapabiliyorsunuz. Onun haricinde öğretmenliklere bakılabilir gibi.
ic anadoluda ki ogretmenlikler okunur muTurizm rehberliğini yazmanızı tavsiye etmem çünkü diploma olmadan da gerekli sınavları vererek turizm rehberliği yapabiliyorsunuz. Onun haricinde öğretmenliklere bakılabilir gibi.
İc anadolu da ogretmenlik okunur muTurizm rehberliğini yazmanızı tavsiye etmem çünkü diploma olmadan da gerekli sınavları vererek turizm rehberliği yapabiliyorsunuz. Onun haricinde öğretmenliklere bakılabilir gibi.
@oguz155, hangi üniversiteleri yazmayı düşünüyorsunuz?
9 Eylül ve osmangazi karsilastirmali edebiyat tutuyor ama is imkani konusunda emin olamadim. Bir yanim elt oku diyor fakat İç Anadolu ve doguda tutuyor. Oralara gitmek cok istemiyorum sahsen uni prestiji de onemli benim icin bilemiyorum. Okulda Türkçe edebiyat dersi sevmezdim ama İngilizce ve diger diller icin bilemiyorum. Metin analizi ve dil bilimi ceviribilimi tarzi dersler ilgimi cekiyor
O konuda haklisiniz ogretmenlige de ilgim var ama cok sabirli bi insan degilim.Mersin de dilbilimi var ve o alanda en koklusuymus .is yelpazesi cok genis diye duydum ayriyeten dilbilime cok ilgim var yazmali miyim sizceDoğuyu yazmazdım ama İç Anadolu yazılır bence. KPSS'den öğretmen olmaksa amacınız aynı sınava gireceksiniz sonuçta.
O konuda haklisiniz ogretmenlige de ilgim var ama cok sabirli bir insan degilim. Mersin de dilbilimi var ve o alanda en koklusuymus. İs yelpazesi cok genis diye duydum ayrıyeten dilbilime cok ilgim var yazmali miyim sizce
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.