Dilde 26 bin siralama ile nereler yazılabilir?

oguz155

Centipat
Daha fazla  
Dilde 26k siralama ile nereleri yazmaliyim?
İs olanagi yuksek olarak nereleri yazmaliyim bu siralamaya? Edebiyat haric diger bolumlere ilgiliyim ama onerebildiginiz butun bolumleri onerebilirsiniz.

Tercümanlıkları tamamiyle ele.
İngilizce öğretmenliği ve Turizm rehberliği en mantıklısı gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videolara ve kanala bir göz atabilirsin.

Turizm rehberliğini yazmanızı tavsiye etmem çünkü diploma olmadan da gerekli sınavları vererek turizm rehberliği yapabiliyorsunuz. Onun haricinde öğretmenliklere bakılabilir gibi.

Turizm rehberliğini yazmanızı tavsiye etmem çünkü diploma olmadan da gerekli sınavları vererek turizm rehberliği yapabiliyorsunuz. Onun haricinde öğretmenliklere bakılabilir gibi.
ic anadoluda ki ogretmenlikler okunur mu
İc anadolu da ogretmenlik okunur mu

@oguz155, hangi üniversiteleri yazmayı düşünüyorsunuz?

9 Eylül ve Osmangazi karşılaştırmalı edebiyat tutuyor ama iş imkanı konusunda emin olamadım. Bir yanım ELT (İngilizce Öğretmenliği) oku diyor fakat İç Anadolu ve Doğu'da tutuyor. Oralara gitmek çok istemiyorum şahsen. Üniversitenin prestiji de önemli benim için. Okulda Türkçe ve Edebiyat dersini sevmezdim ama İngilizce ve diğer diller konusunda emin olamıyorum. Metin analizi, dil bilimi ve çeviribilim gibi dersler ilgimi çekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
9 Eylül ve osmangazi karsilastirmali edebiyat tutuyor ama is imkani konusunda emin olamadim. Bir yanim elt oku diyor fakat İç Anadolu ve doguda tutuyor. Oralara gitmek cok istemiyorum sahsen uni prestiji de onemli benim icin bilemiyorum. Okulda Türkçe edebiyat dersi sevmezdim ama İngilizce ve diger diller icin bilemiyorum. Metin analizi ve dil bilimi ceviribilimi tarzi dersler ilgimi cekiyor

Doğuyu yazmazdım ama İç Anadolu yazılır bence. KPSS'den öğretmen olmaksa amacınız aynı sınava gireceksiniz sonuçta.

bilgim yok sıralamalardan ama kesinlikle ingilizce öğretmenliği

Doğuyu yazmazdım ama İç Anadolu yazılır bence. KPSS'den öğretmen olmaksa amacınız aynı sınava gireceksiniz sonuçta.
O konuda haklisiniz ogretmenlige de ilgim var ama cok sabirli bi insan degilim.Mersin de dilbilimi var ve o alanda en koklusuymus .is yelpazesi cok genis diye duydum ayriyeten dilbilime cok ilgim var yazmali miyim sizce

O konuda haklisiniz ogretmenlige de ilgim var ama cok sabirli bir insan degilim. Mersin de dilbilimi var ve o alanda en koklusuymus. İs yelpazesi cok genis diye duydum ayrıyeten dilbilime cok ilgim var yazmali miyim sizce

Hocam öğretmen olmak istiyorsanız eğer sadece öğretmenlik yazın. Dilbiliminin iş imkanları hakkında çok bilgi sahibi değilim. Yani araştırıp kendinize göre kararınızı verebilirsiniz ama ben öğretmenlik tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı