Batu005 Centipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #1 Şu an dildeyim fakat pek hoşuma gitmedi zaten eşit ağırlıktaki derslere ilgim var ne düşünüyorsunuz.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.664 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #2 Batu005 dedi: Şu an dildeyim fakat pek hoşuma gitmedi zaten eşit ağırlıktaki derslere ilgim var ne düşünüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... İstediğin meslekler EA daysa geç benim en iyi yaptığım şey İngilizce ondan dolayı EA'dan dile geçtim ilk gün yabancı dil en önemlisi bence ama yurt dışı hayalin veya uçaklarda host hostes olma planin yoksa EA okuyabilirsin.
Batu005 dedi: Şu an dildeyim fakat pek hoşuma gitmedi zaten eşit ağırlıktaki derslere ilgim var ne düşünüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... İstediğin meslekler EA daysa geç benim en iyi yaptığım şey İngilizce ondan dolayı EA'dan dile geçtim ilk gün yabancı dil en önemlisi bence ama yurt dışı hayalin veya uçaklarda host hostes olma planin yoksa EA okuyabilirsin.