ENEFB Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:07 #1 Merhaba, geçtiğimiz günlerde sağlık sorunlarım nedeniyle okula gidemedim ve annem babam çalıştığı için rapor alamadım. Dilekçe yazarak devamsızlığı sildirmek ya da özürsüzden özürlüye almak gibi bir şey yapabiliyor muyuz? Veya okul yapabiliyor mu?
Merhaba, geçtiğimiz günlerde sağlık sorunlarım nedeniyle okula gidemedim ve annem babam çalıştığı için rapor alamadım. Dilekçe yazarak devamsızlığı sildirmek ya da özürsüzden özürlüye almak gibi bir şey yapabiliyor muyuz? Veya okul yapabiliyor mu?
müslümcü Yoctopat Katılım 6 Ekim 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:10 #2 Hocam emin olun tamamen onlara kalmış ya. Rapor gerek yoksa olmaz derler ya da. Hiç uzatmadan özürlüye çevirirler.
Hocam emin olun tamamen onlara kalmış ya. Rapor gerek yoksa olmaz derler ya da. Hiç uzatmadan özürlüye çevirirler.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 5.945 Çözümler 40 Yer New York Pazartesi 22:10 #3 Devamsızlığı silemezsiniz sadece özürsüzden özürlüye çevirebilirsiniz.