Dilekçe vererek sınıf tekrarı iptal edilebilir mi?

Bu sene milli eğitim bakanlılığın sunduğu yeni prosedürlerden biri devamsızlık artık silinmiyor ve ne olursa olsun silinmeyecek.

Bu sene Anadolu lisesi geçtim okuyorum. Her şey güzeldi. Spor hayatım falan vardı. Hiçbiri yok şimdilik. Çünkü bir kaza geçirdim kolumu kırdım. Bu kolumu kırdığım süreç boyunca her hafta rapor alsam dahi bir şeylere pek etki etmedi. Müdür yardımcısıyla kavgalı olmam gibi ve bir gün daha devamsızlık yaparsam sınıfta kalacaktım. Kolum iyileştikten sonra hocalarla konuştum. Sınavları oldum. Lakin konuları unutmuş ya da aklımdan silinmiş gibiydi. Bilmiyordum yapamamıştım. Sonra ise hem notlar kötü devamsızlıkta fazla ben bir şey yapamayacağım. Dönemi sıfırlayım gelecek sene tekrar okurum dedim. Kısacası verdiğim karardan pek mutlu değilim. Mutlu da olmamam gerekiyor gibi. Ailem de üzgün ben de üzgünüm. Babamla kavga ettim. Ne yapacağım? Bir şekil dilekçe vererek ya da bir şey yaparak 11 sınıftan 12'ye geçebilir miyim? Bilmiyorum ya da baştan okuyup doğru olanı mı yapmam gerek?
Hocam heyet raporuyla tüm derslerden sorumlu olarak geçme ve sınıf tekrarı yapma vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı