Pratzkaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.083 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #1 Dağlı arka planı çok sevdim, duvar kağıdı yapmak istiyorum. Elinde olan varsa atabilir mi? Teşekkür ederim.
Dağlı arka planı çok sevdim, duvar kağıdı yapmak istiyorum. Elinde olan varsa atabilir mi? Teşekkür ederim.
Pratzkaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.083 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #3 AnonimBiri dedi: Eki Görüntüle 688045 Genişletmek için tıkla... Çok sağolun.
AnonimBiri Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 2 Ekim 2020 #4 Pratzkaa dedi: Çok sağolun. Genişletmek için tıkla... İnternetten 4K versiyonunu buldum bir de: Kalite Full HD'nin bile altına düşmüş Drive'a yüklemem gerekiyor kaltie kaybı olmaması için. landscape-1245853.jpg drive.google.com Buyrun. @Pratzkaa @Ali Pınar Eğer kalitesiz olursa duvar kağıdı olarak genişlet olarak ayarlayın. Son düzenleme: 2 Ekim 2020
Pratzkaa dedi: Çok sağolun. Genişletmek için tıkla... İnternetten 4K versiyonunu buldum bir de: Kalite Full HD'nin bile altına düşmüş Drive'a yüklemem gerekiyor kaltie kaybı olmaması için. landscape-1245853.jpg drive.google.com Buyrun. @Pratzkaa @Ali Pınar Eğer kalitesiz olursa duvar kağıdı olarak genişlet olarak ayarlayın.