Dimensity 920 vs Snapdragon 778G

Paradox_xeno

Hectopat
Biliyorum Snapdragon uygulamalarda daha optimize ama dimensity 920 oyunlarda daha akıcı olduğunu söylediler. Dimensity işlemcinin diğer artısının ısınma sorunun çözüldüğünü söylediler. 3.5 mm girişi olmayan, şarjı hızlı biten S20FE yerine dimensity 920'li Redmi Note 11 Pro Plus 5G almayı düşünüyorum. Kamera benim için önemli değil ve S20 FE modelin Genshin oynarken çok drop yediğini söylüyorlar.

SD 778g daha güçlü bir işlemci.

Evet ama ısınan bir işlemci sanırım. YouTube'dan karşılaştırmalara bakınca yakın performans gösteriyor. Redmi Note 11 Pro Plus 5G almayı düşünüyorum. S20FEden jak olmaması gibi eksiklikler yüzünden soğudum. O yüzden Snapdragon 778gli bir telefon alabilirm diye düşünürken Redmi Note 11 Pro Plus'ı gördüm. Kamera hariç dolu dolu bir telefon. Snapdragon 778g ye sahip telefonlar bu kadar dolu değil. Bu yüzden Redmi Note 11 Pro Plus 5G'ye yöneldim. Kamera önemli değil zaten. Kötü bir seçim değil sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınma sorunu olan bir işlemci değil SD 778G. Piyasadaki hiçbir işlemciye de ısınmıyor diyemezsiniz.

Sizce Redmi Note 11 Pro Plus 5G nasıl bir telefon? İşlemci ve kamera dışında çok artısı var sanki. Dimensity 920 Genshin Impact oynatır mı? Kamera da çok kullanmam ama yeterli olur mu? Şu anki telefonum J7 Prime. 5 yıldır kullanıyorum ve yeni alacağım telefonuda yaklaşık 4 sene kullanırım. Redmi Note 11 Pro Plus 5G uzun kullanımda sıkıntı çıkaracak bir cihaz mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı