I Imamsteak Centipat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #1 Ekran parlaklığımı azaltsın diye DimScreen dimscreen diye bir program yükledim fakat nasıl kontrol edeceğimi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran parlaklığımı azaltsın diye DimScreen dimscreen diye bir program yükledim fakat nasıl kontrol edeceğimi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Tufur Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 554 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #2 Sağ alttaki görev çubuğuna yerleşir açıldığında, sağ tık yaparak karartma oranını seçersiniz, exit ile programı kapatırsınız. Artı 0 Eksi
Sağ alttaki görev çubuğuna yerleşir açıldığında, sağ tık yaparak karartma oranını seçersiniz, exit ile programı kapatırsınız.
KS KS I Imamsteak Centipat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #3 Gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Tufur Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 554 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #4 Dimscreen çalıştırmadınız mı? Eğer halledemezseniz pangobright var onu da indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS I Imamsteak Centipat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #5 Tufur dedi: Dimscreen çalıştırmadınız mı? Eki Görüntüle 1897514 Eğer halledemezseniz pangobright var onu da indirebilirsprogramı. Genişletmek için tıkla... Programı indirdikten sonra parlaklık düştü ama gösterdiğin gibi bir yer çıkmadığı için kontrol edemiyorum. Tufur dedi: Eğer halledemezseniz pangobright var onu da indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Link varsa atabilir misin? Artı 0 Eksi
Tufur dedi: Dimscreen çalıştırmadınız mı? Eki Görüntüle 1897514 Eğer halledemezseniz pangobright var onu da indirebilirsprogramı. Genişletmek için tıkla... Programı indirdikten sonra parlaklık düştü ama gösterdiğin gibi bir yer çıkmadığı için kontrol edemiyorum. Tufur dedi: Eğer halledemezseniz pangobright var onu da indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Link varsa atabilir misin?
Tufur Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 554 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #6 PangoBright Download PangoBright for Windows to control the brightness of your main screen as well as external monitors. PangoBright has had 0 updates within the past 6 months. download.cnet.com Artı 0 Eksi
PangoBright Download PangoBright for Windows to control the brightness of your main screen as well as external monitors. PangoBright has had 0 updates within the past 6 months. download.cnet.com