Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 22 Haziran 2021 #11 ItsAllGoodman dedi: Din dersindeki sorular +5 felsefe sorulardan daha kolay ama. Dinlemesen bile girmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Gereksiz vakit kaybetmek istemiyordum ama şartları varmış maalesef. Kimlikte yazmaması lazımmış. Olsun, olmazsa derste test çözerim.
ItsAllGoodman dedi: Din dersindeki sorular +5 felsefe sorulardan daha kolay ama. Dinlemesen bile girmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Gereksiz vakit kaybetmek istemiyordum ama şartları varmış maalesef. Kimlikte yazmaması lazımmış. Olsun, olmazsa derste test çözerim.
gümüşhaneli Decapat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 959 Çözümler 2 Yer Morioh 22 Haziran 2021 #12 lyforeid dedi: Din dersiyle İslam'ın ne alakası var? Başka bir dine mensup olsa din dersi almayacak mı? Saçma saçma konuşmayın. Genişletmek için tıkla... Sadece Müslüman'lık görüyoruz ama. Sizde farklıdır belki?
lyforeid dedi: Din dersiyle İslam'ın ne alakası var? Başka bir dine mensup olsa din dersi almayacak mı? Saçma saçma konuşmayın. Genişletmek için tıkla... Sadece Müslüman'lık görüyoruz ama. Sizde farklıdır belki?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 22 Haziran 2021 #13 lyforeid dedi: Din dersiyle İslam'ın ne alakası var? Başka bir dine mensup olsa din dersi almayacak mı? Saçma saçma konuşmayın. Genişletmek için tıkla... Ülkemizdeki din dersi genel olarak İslam odaklı olduğu için böyle diyor.
lyforeid dedi: Din dersiyle İslam'ın ne alakası var? Başka bir dine mensup olsa din dersi almayacak mı? Saçma saçma konuşmayın. Genişletmek için tıkla... Ülkemizdeki din dersi genel olarak İslam odaklı olduğu için böyle diyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.235 Makaleler 3 Çözümler 195 22 Haziran 2021 #14 Semihfuat32 dedi: Gereksiz vakit kaybetmek istemiyordum ama şartları varmış maalesef. Kimlikte yazmaması lazımmış. Olsun, olmazsa derste test çözerim. Genişletmek için tıkla... Hocalarla çok kavga edeceksin, kaçıncı sınıfsın?
Semihfuat32 dedi: Gereksiz vakit kaybetmek istemiyordum ama şartları varmış maalesef. Kimlikte yazmaması lazımmış. Olsun, olmazsa derste test çözerim. Genişletmek için tıkla... Hocalarla çok kavga edeceksin, kaçıncı sınıfsın?
375973 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.060 Makaleler 6 Çözümler 4 22 Haziran 2021 #15 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu Tweet floodunun altında yazılanları okuyunuz, doldurmanız gereken formları ve nereye vermeniz gerektiğini de göstermişler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu Tweet floodunun altında yazılanları okuyunuz, doldurmanız gereken formları ve nereye vermeniz gerektiğini de göstermişler.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 22 Haziran 2021 #16 ItsAllGoodman dedi: Hocalarla çok kavga edeceksin, kaçıncı sınıfsın? Genişletmek için tıkla... 10
lyforeid Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 2.720 Makaleler 1 Çözümler 13 22 Haziran 2021 #17 Hangi dine mensup olduğunun bir önemi yok, dini varsa din dersine girer. Boşuna YKS'ye din dersi aldım ve almadım diye seçenek sunmamışlar.
Hangi dine mensup olduğunun bir önemi yok, dini varsa din dersine girer. Boşuna YKS'ye din dersi aldım ve almadım diye seçenek sunmamışlar.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 22 Haziran 2021 #18 375973 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu Tweet floodunun altında yazılanları okuyunuz, doldurmanız gereken formları ve nereye vermeniz gerektiğini de göstermişler. Genişletmek için tıkla... Uğraşmaya değmez. Yine de teşekkür ederim.
375973 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu Tweet floodunun altında yazılanları okuyunuz, doldurmanız gereken formları ve nereye vermeniz gerektiğini de göstermişler. Genişletmek için tıkla... Uğraşmaya değmez. Yine de teşekkür ederim.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.896 Çözümler 24 Yer Antalya 22 Haziran 2021 #19 lyforeid dedi: Din dersiyle İslam'ın ne alakası var? Başka bir dine mensup olsa din dersi almayacak mı? Saçma saçma konuşmayın. Genişletmek için tıkla... Din dersinde İslam haricinde başka dine yer veriliyor da bizim haberimiz mi yok?
lyforeid dedi: Din dersiyle İslam'ın ne alakası var? Başka bir dine mensup olsa din dersi almayacak mı? Saçma saçma konuşmayın. Genişletmek için tıkla... Din dersinde İslam haricinde başka dine yer veriliyor da bizim haberimiz mi yok?
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 22 Haziran 2021 #20 lyforeid dedi: Hangi dine mensup olduğunun bir önemi yok, dini varsa din dersine girer. Boşuna YKS'ye din dersi aldım ve almadım diye seçenek sunmamışlar. Genişletmek için tıkla... Ama din derslerinde sadece İslam ve Müslümanlık anlatılıyor.
lyforeid dedi: Hangi dine mensup olduğunun bir önemi yok, dini varsa din dersine girer. Boşuna YKS'ye din dersi aldım ve almadım diye seçenek sunmamışlar. Genişletmek için tıkla... Ama din derslerinde sadece İslam ve Müslümanlık anlatılıyor.