M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 23 Ekim 2021 #41 @MiningciAGA her halta neden gülüyorsun hocam problemin mi var?
the tayyip Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 54 23 Ekim 2021 #42 350070 dedi: Ozgur insansa bunu yapacak. Ozgur olmak, budur. Cunku ozgurlukten bahsediyordu. Allah'a sukur ben Müslüman'im ve dislanmaktan da korkmuyor bir yerden. Genişletmek için tıkla... Özgürlük değil dayatmadır. Yazdıklarından anladığım kadarıyla durumdan çok memnunsun. Ama unutma, ayarını bozduğun kantar gün gelir seni tartar.
350070 dedi: Ozgur insansa bunu yapacak. Ozgur olmak, budur. Cunku ozgurlukten bahsediyordu. Allah'a sukur ben Müslüman'im ve dislanmaktan da korkmuyor bir yerden. Genişletmek için tıkla... Özgürlük değil dayatmadır. Yazdıklarından anladığım kadarıyla durumdan çok memnunsun. Ama unutma, ayarını bozduğun kantar gün gelir seni tartar.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 23 Ekim 2021 #43 the tayyip dedi: Özgürlük değil dayatmadır. Yazdıklarından anladığım kadarıyla durumdan çok memnunsun. Ama unutma, ayarını bozduğun kantar gün gelir seni tartar. Genişletmek için tıkla... Gelsin tartsin, gectim o yollardan.
the tayyip dedi: Özgürlük değil dayatmadır. Yazdıklarından anladığım kadarıyla durumdan çok memnunsun. Ama unutma, ayarını bozduğun kantar gün gelir seni tartar. Genişletmek için tıkla... Gelsin tartsin, gectim o yollardan.
Heidegger Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 977 Çözümler 2 24 Ekim 2021 #44 Yıllardır okula gidiyorum muaf olabildiğim tek ders Üniversite 1. sınıftaki İngilizce dersi. maximilian borsodi dedi: @MiningciAGA her halta neden gülüyorsun hocam problemin mi var? Genişletmek için tıkla... Söyleyecek söz kalmadıktan sonra insanlar her şeye gülücük atıyor. Belki ben de yapmış olabilirim biraz.
Yıllardır okula gidiyorum muaf olabildiğim tek ders Üniversite 1. sınıftaki İngilizce dersi. maximilian borsodi dedi: @MiningciAGA her halta neden gülüyorsun hocam problemin mi var? Genişletmek için tıkla... Söyleyecek söz kalmadıktan sonra insanlar her şeye gülücük atıyor. Belki ben de yapmış olabilirim biraz.
bercesteS Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 544 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #45 Bizim din öğretmeni 1.5 aydır 1 ders bile işlemedi ve geçen gün yazılı olduğumuzda devlet kitabını açın bakın diyerek yaptırdı.
Bizim din öğretmeni 1.5 aydır 1 ders bile işlemedi ve geçen gün yazılı olduğumuzda devlet kitabını açın bakın diyerek yaptırdı.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.280 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 24 Ekim 2021 #46 Bizim zamanımızda İslam dışındaki diğer dinler çok az işleniyordu. Sanırım tek bir ünite Hristiyanlık, tek bir ünite de Yahudilik için vardı. Şimdiki durum nedir bilmiyorum ancak çok farklı olduğunu düşünmüyorum.
Bizim zamanımızda İslam dışındaki diğer dinler çok az işleniyordu. Sanırım tek bir ünite Hristiyanlık, tek bir ünite de Yahudilik için vardı. Şimdiki durum nedir bilmiyorum ancak çok farklı olduğunu düşünmüyorum.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 24 Ekim 2021 #47 Herixa dedi: sonuçta herkes inanmayabiliyor, Genişletmek için tıkla... O kişiler belirtmeleri durumunda Din dersinden muaf olabiliyorlar.
Herixa dedi: sonuçta herkes inanmayabiliyor, Genişletmek için tıkla... O kişiler belirtmeleri durumunda Din dersinden muaf olabiliyorlar.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #48 Felsefe gibi ucu fazlaca açık bir derste bile sınav oluyor. Eğitim sistemi baştan değişmeli.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ekim 2021 #49 6 ders din görüyorum çok fazla geliyor temel dini bilgiler, din kültürü, siyer onun yerine seçmeli İngilizce veya matematik olabilirdi.
6 ders din görüyorum çok fazla geliyor temel dini bilgiler, din kültürü, siyer onun yerine seçmeli İngilizce veya matematik olabilirdi.
C classy01 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 2.621 Çözümler 16 24 Ekim 2021 #50 Zorunlu değil ki, ben muafım mesela.