Paprikka Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 579 Çözümler 2 Yer Qo'noS Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Capitan 2 Ekim 2020 #21 Olum roblox ben de hastasıyım laf yok.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 2 Ekim 2020 #22 Emin olun ki Konu Dışı kategorisinde açsaydınız bu kadar ''kafa yemezdiniz''
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 2 Ekim 2020 #23 vermillionp2 dedi: Emin olun ki konu dışı kategorisinde açsaydınız bu kadar "kafa yemezdiniz" Genişletmek için tıkla... Direk yerin dibine gömmek yerine sorgulayabilirdiniz. Onu o an düşünememiş olabilirim belki.
vermillionp2 dedi: Emin olun ki konu dışı kategorisinde açsaydınız bu kadar "kafa yemezdiniz" Genişletmek için tıkla... Direk yerin dibine gömmek yerine sorgulayabilirdiniz. Onu o an düşünememiş olabilirim belki.
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.112 Makaleler 4 Çözümler 18 2 Ekim 2020 #24 schlss dedi: Direk yerin dibine gömmek yerine sorgulayabilirdiniz. Onu o an düşünememiş olabilirim belki. Genişletmek için tıkla... Eleştiriye gelemiyorsan açmasaydın konuyu. Herkese komik gelmek zorunda değil.
schlss dedi: Direk yerin dibine gömmek yerine sorgulayabilirdiniz. Onu o an düşünememiş olabilirim belki. Genişletmek için tıkla... Eleştiriye gelemiyorsan açmasaydın konuyu. Herkese komik gelmek zorunda değil.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 2 Ekim 2020 #25 359149 dedi: Eleştiriye gelemiyorsan açmasaydın konuyu. Herkese komik gelmek zorunda değil. Genişletmek için tıkla... Eleştiriye açığım ama eleştiri dediğiniz direk 3 milyonluk alman ordusu gibi geldi. Eleştiri bu ise evet kapalıyım.
359149 dedi: Eleştiriye gelemiyorsan açmasaydın konuyu. Herkese komik gelmek zorunda değil. Genişletmek için tıkla... Eleştiriye açığım ama eleştiri dediğiniz direk 3 milyonluk alman ordusu gibi geldi. Eleştiri bu ise evet kapalıyım.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #26 Bir hocanın oynadığı oyunun ekran görüntüsünü alıp buraya atınca komik olduğunuzu mu sanıyorsunuz?
DJ Dikkatt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 646 Çözümler 1 2 Ekim 2020 #27 Komik yerini ben mi göremedim?
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #28 256386 dedi: Hocayla PUBG oynamışlığım var. Her hoca sadece ders e girmiyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın çoğu hayatımıza kayıyor .
256386 dedi: Hocayla PUBG oynamışlığım var. Her hoca sadece ders e girmiyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın çoğu hayatımıza kayıyor .
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 2 Ekim 2020 #29 hakan.klcarslan dedi: Bir hocanın oynadığı oyunun ekran görüntüsünü alıp buraya atınca komik olduğunuzu mu sanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Komik olmadığımı biliyorum. Burada vakit kaybetmek yerine komik konulara bakın lütfen.
hakan.klcarslan dedi: Bir hocanın oynadığı oyunun ekran görüntüsünü alıp buraya atınca komik olduğunuzu mu sanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Komik olmadığımı biliyorum. Burada vakit kaybetmek yerine komik konulara bakın lütfen.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Ekim 2020 #30 schlss dedi: Evet başlıkta da gördüğümüz gibi gizli kameralarımıza din hocası Roblox oynarken yakalandı! İşte o görüntü. Genişletmek için tıkla... Roblox bebek oynu değil mi üstelik Witcher oynayınca haber olmuyor Roblox oynayınca haber oluyor.
schlss dedi: Evet başlıkta da gördüğümüz gibi gizli kameralarımıza din hocası Roblox oynarken yakalandı! İşte o görüntü. Genişletmek için tıkla... Roblox bebek oynu değil mi üstelik Witcher oynayınca haber olmuyor Roblox oynayınca haber oluyor.