Din Hocasına Söz Verip Tutmazsak Ayıp Etmiş Olur muyuz?

Rowns

Hectopat
Ben dinde defter tutan bir öğrenci değilim defterim bile yok. Hatta bundan kaynaklı sözlüme 20 girdi. Önceki cuma konuştum ve defteri getiriceğime söz verirsem bana sözlüme 100 gireceğini söyledi. Ben de kabul ettim. Sonra öğrendim ki getirene de getirmeyene de 100 girmiş. Ben de pazartesi gününden beri okula gitmiyorum. Hoca beni arıyor(okulun içinde) arkadaşlarımdan falan mesaj atıyor. Ne olursa olsun o defter gelecek diye ama atandığı için bu dönem gidiyor yani okula gitmeyeceğim için 2. dönem onu görmeyeceğim. Sizce ne yapmalıyım?

2. Dönem geçse bile hoca gitse bile siz o defteri tutun, doldurun ki sözünüzde durmuş olun, hem günahada girmemiş olursunuz.

Bu kafaları anlamıyorum ya. Bir öğrenci not tutmak zorunda değil. Herkes yazarak öğrenecek diye bir şey yok. Sırf defter tutmuyor diye not kırmak nedir abi saçma sapan?

Bununla beraber söz verildiyse yapılır, din hocasıymış matematikçiymiş, gidecekmiş kalacakmış fark etmez.

Hocam daha erken notu değiştirebilir.Yazan ve hocaya göstermeyen bir arkadaşınızdan defter alın.
Deftere işaret atıyor hocam.

Bu kafaları anlamıyorum ya. Bir öğrenci not tutmak zorunda değil. Herkes yazarak öğrenecek diye bir şey yok. Sırf defter tutmuyor diye not kırmak nedir abi saçma sapan?

Bununla beraber söz verildiyse yapılır, din hocasıymış matematikçiymiş, gidecekmiş kalacakmış fark etmez.
Hocam sözümde duran biriyim ama beni galyana getirmiş gibi hissettim ve öylede olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı