CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 17 Mayıs 2022 #1 Araştırdığım kadarıyla ailenin Müslüman olmaması gerekiyor. Onun dışında başka bir yöntem var mıdır?
sinkare.coskare Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 756 17 Mayıs 2022 #2 Gidip müdürle konuş her okulda olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2022
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.653 Makaleler 65 Çözümler 1.044 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #3 Hocana durumu belirtirsen anlayış gösterecektir.
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 17 Mayıs 2022 #4 LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: Hocana durumu belirtirsen anlayış gösterecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam utanmasa beni Ebu Cehil ilan edecek. Anlayış göstermez sözlü düşürür.
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: Hocana durumu belirtirsen anlayış gösterecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam utanmasa beni Ebu Cehil ilan edecek. Anlayış göstermez sözlü düşürür.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 17 Mayıs 2022 #5 CorkedWine dedi: Araştırdığım kadarıyla ailenin Müslüman olmaması gerekiyor. Onun dışında başka bir yöntem var mıdır? Genişletmek için tıkla... Benim gibi yap kimliginde din yazan yeri bosalt bence, omrun boyunca kurtulursun. Kimi ilgilendirir ki senin inancin kimliginde ne yazdigi falan bir dilekce ver silsinler. Hem ne yazdigi ne fark eder sen istedigine inanmaya devam edersin.
CorkedWine dedi: Araştırdığım kadarıyla ailenin Müslüman olmaması gerekiyor. Onun dışında başka bir yöntem var mıdır? Genişletmek için tıkla... Benim gibi yap kimliginde din yazan yeri bosalt bence, omrun boyunca kurtulursun. Kimi ilgilendirir ki senin inancin kimliginde ne yazdigi falan bir dilekce ver silsinler. Hem ne yazdigi ne fark eder sen istedigine inanmaya devam edersin.
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 17 Mayıs 2022 #6 gen2 dedi: Benim gibi yap kimliginde din yazan yeri bosalt bence, omrun boyunca kurtulursun. Genişletmek için tıkla... İnanmayislar din olarak kabul edilmiyor diye biliyorum devlette.
gen2 dedi: Benim gibi yap kimliginde din yazan yeri bosalt bence, omrun boyunca kurtulursun. Genişletmek için tıkla... İnanmayislar din olarak kabul edilmiyor diye biliyorum devlette.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 17 Mayıs 2022 #7 CorkedWine dedi: İnanmayislar din olarak kabul edilmiyor diye biliyorum devlette. Genişletmek için tıkla... Dinsiz kabul ediliyorsun. Haliyle musluman olarak kabul edilmiyorsun.
CorkedWine dedi: İnanmayislar din olarak kabul edilmiyor diye biliyorum devlette. Genişletmek için tıkla... Dinsiz kabul ediliyorsun. Haliyle musluman olarak kabul edilmiyorsun.
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 17 Mayıs 2022 #8 CorkedWine dedi: Araştırdığım kadarıyla ailenin Müslüman olmaması gerekiyor. Onun dışında başka bir yöntem var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ailenin haberi varsa okul idaresi ile görüşebilir.
CorkedWine dedi: Araştırdığım kadarıyla ailenin Müslüman olmaması gerekiyor. Onun dışında başka bir yöntem var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ailenin haberi varsa okul idaresi ile görüşebilir.
polat.cbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.254 Çözümler 8 Yer Bodrum 17 Mayıs 2022 #9 Kimliğinde din kısmında İslam ibaresi varsa muaf olamazsın.
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 18 Mayıs 2022 #10 Bugün idareye sordum, edevletten başvuru yapilabiliyormus. @Osprey33 Toxic misin? Profiline baktım her soruya toksik cevaplar veriyorsun. Yapma bence.
Bugün idareye sordum, edevletten başvuru yapilabiliyormus. @Osprey33 Toxic misin? Profiline baktım her soruya toksik cevaplar veriyorsun. Yapma bence.