futboltex Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #1 Din kültüründen proje aldım ders ortalamam 83 eğer projeyi vermessem sınıfta kalır mıyım?
k0zm1k Centipat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 387 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Haziran 2025 #2 futboltex dedi: Din kültüründen proje aldım ders ortalamam 83 eğer projeyi vermessem sınıfta kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... Din kültürü ortalaman çok düşer
futboltex dedi: Din kültüründen proje aldım ders ortalamam 83 eğer projeyi vermessem sınıfta kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... Din kültürü ortalaman çok düşer
B bestopet Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 64 17 Haziran 2025 #3 Vermezsen g girer ama yine de dersi geçersin.
Bilinmeyen Adam aadf Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3330 Ddr3 12gb ram Rx 580 8 gb 2048sp. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 17 Haziran 2025 #4 Sınıfta kalmazsın ama 60-55 e falan düşer din ortalaman dolayısıyla dönem ortalamanda düşer birde din kültürü kaç saat 2yse çok düşürmez ortalamanı.
Sınıfta kalmazsın ama 60-55 e falan düşer din ortalaman dolayısıyla dönem ortalamanda düşer birde din kültürü kaç saat 2yse çok düşürmez ortalamanı.
Y Yavyz Hectopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #5 Nasıl bir proje istiyor? Hızlı uyduruk bir şey yap bence.
futboltex Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #6 Yavyz dedi: Nasıl bir proje istiyor? Hızlı uyduruk bir şey yap bence. Genişletmek için tıkla... Ayetel kürsi anlamı ve okunusu. Bilinmeyen Adam aadf dedi: Sınıfta kalmazsın ama 60-55'e falan düşer din ortalaman dolayısıyla dönem ortalamanda düşer bir de din kültürü kaç saat 2yse çok düşürmez ortalamanı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. bestopet dedi: Vermezsen g girer ama yine de dersi geçersin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler rahatladım şu an k0zm1k dedi: Din kültürü ortalaman çok düşer Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Yavyz dedi: Nasıl bir proje istiyor? Hızlı uyduruk bir şey yap bence. Genişletmek için tıkla... Ayetel kürsi anlamı ve okunusu. Bilinmeyen Adam aadf dedi: Sınıfta kalmazsın ama 60-55'e falan düşer din ortalaman dolayısıyla dönem ortalamanda düşer bir de din kültürü kaç saat 2yse çok düşürmez ortalamanı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. bestopet dedi: Vermezsen g girer ama yine de dersi geçersin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler rahatladım şu an k0zm1k dedi: Din kültürü ortalaman çok düşer Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
The Fate Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 965 Çözümler 5 18 Haziran 2025 #7 Dinde ne gibi proje geliştirebilirsin ki dindeki tek proje değişmemesi değil mi?
matematiğingüleryüzü Centipat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 18 Haziran 2025 #8 futboltex dedi: Ayetel kürsi anlamı ve okunusu. Genişletmek için tıkla... Onuda bir zahmet yap 10 dakikanızı almaz.
futboltex dedi: Ayetel kürsi anlamı ve okunusu. Genişletmek için tıkla... Onuda bir zahmet yap 10 dakikanızı almaz.
futboltex Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #9 matematiğingüleryüzü dedi: Onuda bir zahmet yap 10 dakikanızı almaz. Genişletmek için tıkla... Hocam dedemin ölümünden dolayı gelemediğim hafta teslimler baslamıstı ne yapacagımızıda bilmiyordum.
matematiğingüleryüzü dedi: Onuda bir zahmet yap 10 dakikanızı almaz. Genişletmek için tıkla... Hocam dedemin ölümünden dolayı gelemediğim hafta teslimler baslamıstı ne yapacagımızıda bilmiyordum.
matematiğingüleryüzü Centipat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 18 Haziran 2025 #10 futboltex dedi: Hocam dedemin ölümünden dolayı gelemediğim hafta teslimler baslamıstı ne yapacagımızıda bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
futboltex dedi: Hocam dedemin ölümünden dolayı gelemediğim hafta teslimler baslamıstı ne yapacagımızıda bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.