kunduzbey Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 673 Makaleler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2020 #1 Yanlışlıkla oyunlarımı yüklediğim sabit diski dinamik diske çevirdim. Geri almam gerekli mi yoksa sıkıntı olmaz mı? Gerekliyse nasıl geri alacağım?
Yanlışlıkla oyunlarımı yüklediğim sabit diski dinamik diske çevirdim. Geri almam gerekli mi yoksa sıkıntı olmaz mı? Gerekliyse nasıl geri alacağım?
M3ric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 1.946 Çözümler 30 Yer Izmir'in daglarinda cicekler acar 29 Ocak 2020 #2 Windows disinda isletim sistemi kullanmiyorsaniz sorun yasamazsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS kunduzbey Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 673 Makaleler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2020 #3 M3ric dedi: Windows disinda isletim sistemi kullanmiyorsaniz sorun yasamazsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Artı 0 Eksi
M3ric dedi: Windows disinda isletim sistemi kullanmiyorsaniz sorun yasamazsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
M3ric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 1.946 Çözümler 30 Yer Izmir'in daglarinda cicekler acar 29 Ocak 2020 #4 Dinamik Disk'ler sadece NTFS formatlanabiliyor. MacOS ya da Linux kurarsaniz diski basit birime cevirmeden kullanamazsiniz. Artı -1 Eksi
Dinamik Disk'ler sadece NTFS formatlanabiliyor. MacOS ya da Linux kurarsaniz diski basit birime cevirmeden kullanamazsiniz.