RaioNN Decapat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 76 10 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar Cyberpunk oynarken FPS bazen düşüyor, ondan bunları açacağım. Sizce hangisi: Dinamik FidelityFX cas mı Statik FidelityFX Cas mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2020
Arkadaşlar Cyberpunk oynarken FPS bazen düşüyor, ondan bunları açacağım. Sizce hangisi: Dinamik FidelityFX cas mı Statik FidelityFX Cas mı?
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 10 Aralık 2020 #2 Dinamik olanı açmalısın. En azından ben öyle yaptım. Low'da 80'i gördüm, araç sürerken 40-60 arası ancak smooth geçiş oluyor, hiç drop girmiyor.
Dinamik olanı açmalısın. En azından ben öyle yaptım. Low'da 80'i gördüm, araç sürerken 40-60 arası ancak smooth geçiş oluyor, hiç drop girmiyor.
267345 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 4.231 Çözümler 4 Yer hatay 10 Aralık 2020 #3 RaioNN dedi: Arkadaşlar Cyberpunk oynarken FPS bazen düşüyor, ondan bunları açacağım. Sizce hangisi: Dinamik FidelityFX cas mı Statik FidelityFX Cas mı? Genişletmek için tıkla... İkisini de deneyebilirsin ama açmanı önermem çünkü min çözünürlüğü biraz fazla düşürünce daha yeni gözle görülür FPS artışı olabiliyor fakat görüntüyü bayağı bulanıklaştırıyor. Onun yerine ayarları falan kıs daha iyi.
RaioNN dedi: Arkadaşlar Cyberpunk oynarken FPS bazen düşüyor, ondan bunları açacağım. Sizce hangisi: Dinamik FidelityFX cas mı Statik FidelityFX Cas mı? Genişletmek için tıkla... İkisini de deneyebilirsin ama açmanı önermem çünkü min çözünürlüğü biraz fazla düşürünce daha yeni gözle görülür FPS artışı olabiliyor fakat görüntüyü bayağı bulanıklaştırıyor. Onun yerine ayarları falan kıs daha iyi.