Dinamik web sayfası açmak

MUSA ÇELİK

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kişisel dinamik bir web sayfası ihtiyacımız var nasıl başlamalıyız sıfırdan başlayacağız biraz bilgimiz var nasıl bir yol izlemeliyiz eğitim seti kitap vs alabilirim yada neler önerirsiniz öncelikle programlardan başlayalım neler gerekli ?

Sadece soruna öneri olarak söylüyorum. Bana kalırsa önce Google üzerinde araştırarak başla derim ben.

Dinamik bir sayfa için tavsiyem Flash programı kullanın, Hazır flash site template üretici programlar kullanmayın sizin bir şey öğrenmenizi kısıtlar ve düzenleme yapamazsınız.

*.fla uzantılı dosyalar flash'ın düzenleme yapacağınız proje dökümanıdır, açık kaynak kod'dur.

*.swf uzantılı dosyalar flash'ın web sitenizde kullanılmak üzere çıkış yaptığı dosyadır, Embed kodu ekleyerek html dosyanın yanına kopyalayıp direk çalıştırabilirsiniz.

Embed kodu:
HTML:
<object  width="500" height="500">
<param name="movie" value="intro.swf">
<param name="quality" value="high">
<embed src="intro.swf"  quality="high" type="application/x-shockwave-flash" width="500" height="500">
</embed>
</object>

Ücretsiz döküman sitesi > Free-Flash-Template.com - Free Flash Templates and Intros

İnşAllah, Umarım faydalı olur, İyi çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…