Dini öge içermeyen kitap

Önerilen kitapların hepsi dini öğe içeriyor. Asimov'un Vakıf serisinde dinlere yüzlerce gönderme var. Konu başlığı bağlamında roman bulmanız inanılmaz zor. Doğa belgeseli öneririm. Ayrıca neden hiçbir dini öğe barındırmayan bir şey istediğinizi anlayamadım. Dini öven veya eleştiren hiçbir şeye tahammülünüz kalmadı mı?

Önerilen kitapların hepsi dini öğe içeriyor. Asimov'un Vakıf serisinde dinlere yüzlerce gönderme var. Konu başlığı bağlamında roman bulmanız inanılmaz zor. Doğa belgeseli öneririm. Ayrıca neden hiçbir dini öğe barındırmayan bir şey istediğinizi anlayamadım. Dini öven veya eleştiren hiçbir şeye tahammülünüz kalmadı mı?
Gazap Üzümleri ve Kuyucaklı Yusuf'ta dini bir öge yok. Okumadınız galiba.

Övene kalmadı ama eleştirene var.

Gazap Üzümleri ve Kuyucaklı Yusuf'ta dini bir öge yok. Okumadınız galiba.
Kuyucaklı Yusuf için makalesi bile var. Okumadığım bir şeye neden referans olayım ki? Fikrinizin olmadığı konuda zikriniz olmasın lütfen.

Dosya Ekleri

• 10.31465-eeder.455107-564388.pdf
    717,5 KB · Görüntüleme: 134
Samuel Noah Kramer-Tarih Sümerde Başlar kitabını da okuyabilirsin. Mitolojik ve tarihi bir kitap.

Roman olarak Khaled Hosseni'nin kitaplari güzel okumadiysan tavsiye ederim.

Andy Weir-Marsli kitabi da çok güzel. Marslı filmini izlemiş olabilirsin gerçi.

Dini öge içerebilir ama bunu bir dini yüceltmek için ya da diğer dini aşağılamak için yapmaz bazı kitaplar. Zaten en nefret ettiğim kitaplar: Dini ve milliyeti yücelten ya da diğerlerini aşağıda görenler gereksiz kitaplar. Ben okumaya müzikle başlamıştım. Bestelenen şiirlerle yani.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı