2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 4 Mayıs 2022 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buna benzer müzikler dinliyorum. Bu hang tarza giriyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buna benzer müzikler dinliyorum. Bu hang tarza giriyor?
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 4 Mayıs 2022 #2 House türü altında sınıflandırılıyormuş. Deep House ise bunun bir türü, derinden gelen basslar ve genelde 4/4 ritim kalıbı öne çıkıyor bu tip şarkılarda. Caz Funk ve Soul karışımı diyebiliriz.
House türü altında sınıflandırılıyormuş. Deep House ise bunun bir türü, derinden gelen basslar ve genelde 4/4 ritim kalıbı öne çıkıyor bu tip şarkılarda. Caz Funk ve Soul karışımı diyebiliriz.