Pentaass Centipat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 114 21 Temmuz 2023 #1 Razer BlackShark V2 X kullanıyorum. Discord'da arkadaşımla sesli sohbetteyken video izliyordum ve videonun sesinin ona da geldiğini söyledi. Ne yapmam lazım düzelmesi için yardımcı olur musunuz?
Razer BlackShark V2 X kullanıyorum. Discord'da arkadaşımla sesli sohbetteyken video izliyordum ve videonun sesinin ona da geldiğini söyledi. Ne yapmam lazım düzelmesi için yardımcı olur musunuz?
A ardbsh Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 93 Çözümler 1 21 Temmuz 2023 #2 Discord üzerinden Gürültü Engelleme'yi açın ve kulaklığınızın sesi çok yüksekse biraz kısın. İzolasyonu pek iyi olan bir kulaklık değil.
Discord üzerinden Gürültü Engelleme'yi açın ve kulaklığınızın sesi çok yüksekse biraz kısın. İzolasyonu pek iyi olan bir kulaklık değil.
Pentaass Centipat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 114 21 Temmuz 2023 #3 ardbsh dedi: Discord üzerinden gürültü Engelleme'yi açın ve kulaklığınızın sesi çok yüksekse biraz kısın. İzolasyonu pek iyi olan bir kulaklık değil. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten öyle. %70 de ses.
ardbsh dedi: Discord üzerinden gürültü Engelleme'yi açın ve kulaklığınızın sesi çok yüksekse biraz kısın. İzolasyonu pek iyi olan bir kulaklık değil. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten öyle. %70 de ses.
A ardbsh Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 93 Çözümler 1 21 Temmuz 2023 #4 Pentaass dedi: Hocam zaten öyle. %70 de ses. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de Logitech G335 kullanıyorum, aynı sorun bende de vardı. Dediklerimi yapınca çözülmüştü.
Pentaass dedi: Hocam zaten öyle. %70 de ses. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de Logitech G335 kullanıyorum, aynı sorun bende de vardı. Dediklerimi yapınca çözülmüştü.
Pentaass Centipat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 114 21 Temmuz 2023 #5 ardbsh dedi: Hocam ben de Logitech G335 kullanıyorum, aynı sorun bende de vardı. Dediklerimi yapınca çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Başka neler yapabilirim hocam bir fikriniz var mı?
ardbsh dedi: Hocam ben de Logitech G335 kullanıyorum, aynı sorun bende de vardı. Dediklerimi yapınca çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Başka neler yapabilirim hocam bir fikriniz var mı?
Parsq Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 426 Çözümler 14 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 ASRock A320M-HDV R4.0 RX 550 550W PSU KİNGSTON FURY 1x8 RAM CORSAİR 1x8 RAM Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #6 Hocam anakartınız nedir?
A ardbsh Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 93 Çözümler 1 21 Temmuz 2023 #7 Pentaass dedi: Başka neler yapabilirim hocam bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... İzlediğiniz videonun sesini kısabilirsiniz Diyebileceğim başka bir şey yok.
Pentaass dedi: Başka neler yapabilirim hocam bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... İzlediğiniz videonun sesini kısabilirsiniz Diyebileceğim başka bir şey yok.
Pentaass Centipat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 114 21 Temmuz 2023 #8 Parsq dedi: Hocam anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum hocam biraz eski ASUS X542UR GQ436T. ardbsh dedi: İzlediğiniz videonun sesini kısabilirsiniz Diyebileceğim başka bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam
Parsq dedi: Hocam anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum hocam biraz eski ASUS X542UR GQ436T. ardbsh dedi: İzlediğiniz videonun sesini kısabilirsiniz Diyebileceğim başka bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam
Parsq Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 426 Çözümler 14 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 ASRock A320M-HDV R4.0 RX 550 550W PSU KİNGSTON FURY 1x8 RAM CORSAİR 1x8 RAM Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #9 ASUS Vivobook 15 X542UR|Dizüstü Bilgisayar Ev|ASUS Türkiye buradaki ses driverini indirip kur. Ondan önce sağ alt taraftaki ses simgesine sağ tık bas ses efektleri de kayıt ardından mikrofona çift tıkla gelişmiş kısmındaki her şeyi ektifleştir.
ASUS Vivobook 15 X542UR|Dizüstü Bilgisayar Ev|ASUS Türkiye buradaki ses driverini indirip kur. Ondan önce sağ alt taraftaki ses simgesine sağ tık bas ses efektleri de kayıt ardından mikrofona çift tıkla gelişmiş kısmındaki her şeyi ektifleştir.
Pentaass Centipat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 114 21 Temmuz 2023 #10 Parsq dedi: ASUS Vivobook 15 X542UR|Dizüstü Bilgisayar Ev|ASUS Türkiye buradaki ses driverini indirip kur. Ondan önce sağ alt taraftaki ses simgesine sağ tık bas ses efektleri de kayıt ardından mikrofona çift tıkla gelişmiş kısmındaki her şeyi ektifleştir. Genişletmek için tıkla... Driverları hep kontrol ediyorum hocam güncel.
Parsq dedi: ASUS Vivobook 15 X542UR|Dizüstü Bilgisayar Ev|ASUS Türkiye buradaki ses driverini indirip kur. Ondan önce sağ alt taraftaki ses simgesine sağ tık bas ses efektleri de kayıt ardından mikrofona çift tıkla gelişmiş kısmındaki her şeyi ektifleştir. Genişletmek için tıkla... Driverları hep kontrol ediyorum hocam güncel.