fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.516 Makaleler 1 Çözümler 7 25 Şubat 2022 #21 Ayberk Gürfidan dedi: Bu noktada ayrıldık hocam. Mangini'yi daha çok tutuyorum ben. Genişletmek için tıkla... Özellikle bateri hayranı bir insan değilim ama bir davulcu söyleyeceksem Testament seven insan olarak kesinlikle Paul Bostaph derim
Ayberk Gürfidan dedi: Bu noktada ayrıldık hocam. Mangini'yi daha çok tutuyorum ben. Genişletmek için tıkla... Özellikle bateri hayranı bir insan değilim ama bir davulcu söyleyeceksem Testament seven insan olarak kesinlikle Paul Bostaph derim
ulasmulas Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 150 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #22 Biraz klasik olacak ama: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kirk Hammett'ın en iyi işlerinden biridir kanımca. Son düzenleme: 26 Şubat 2022
Biraz klasik olacak ama: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kirk Hammett'ın en iyi işlerinden biridir kanımca.
4 449549 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 2.173 Çözümler 24 28 Şubat 2022 #23 General'in gün içinde yazıp tamamladığı bir kaç şarkıdan birisi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
General'in gün içinde yazıp tamamladığı bir kaç şarkıdan birisi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et